mcansu 11+6 haftalık gebeyim. Migren ağrısından ölüyorum resmen ilaç içmemek için zorluyorum ama nafile. Artık kafamı duvarlara vuracak hale geldim. Bir önerisi olan var mı? Öncelik olarak ilaçsız bir şey.
meraklianne1 mcansu ilaçsız geçer inşaallah ama ben parol içiyorum dayanamadığımda 😕😣 doktorun önerdiği tek ilaç o çünkü karanlık oda sessizlik vs hep bilindik ama çare olmayan şeyler 😣😣 vikis varsa onu sürebilirsin birde boynuna filan
Kiki-rikii mcansu Sakın dayanamıyorum diye arveles vb ilaç içmeyin çok kötüyseniz acilde parol serum taktırın çok rahatlatır damardan alınca
fethiyeli48-48 mcansu migren taşı diğer adı ile mentol taşı ya internetten ya eczanede al kullan bende aynı dertten muzdaribim tek işe yarayan doğal şey
eserife Migren taşı kullanıp karanlık bir odada uyudum. İlaçsız geçmeyen migrenim biraz geç olsa da geçti
mcansu Migren taşı yok ama viks var onu deneyeyim. Migren taşı da edineyim daha olmadı. Neredeyse 8 saattir ağrı çekiyorum hafifler diye umdukça daha da arttı ağlayacak haldeyim.