Kizlar nasıl gidiyor 38.hafta normal yada sezeryan Belli olan var mı yada bu haftada doğuranlar var mi 😍
38.hafta bu bebek nasıl cikicak burdan diyenler 😂
Aysegulflz bizde tam 37+0 yiz normal gorunuyo ama artik yklastikca korku sarmaya basladi 😂😂😂ama epidural normal istedim
Aysegulflz 39+3 deyim 38 deyken 3.700 gramdi simdi ne durumda bilmiyorum nasil cikacak bende merak ediyorum 😂😁 millete kalsa pirt diye cikacak
Aysegulflz bugün tam 38 olduk birazdan doktor kontrolüm var bebeğim uzun zamandır makat pozisyonunda hafta çarşambaya sezaryan günü vermişti zaten ama aşırı derece de hareketli ve çatı ağrım var bakalım bugün neler olacak 😀🤗🤪
Aysegulflz çıkar korkma 😊 benimki 38+2 de eli başının yanında epudural normal doğdu, tabi bu sebeple birazcık dikişlerim oldu. Bence doğum anını şimdiden düşünme, bebeğin karar verir 😉 sen hamileliğinin tadını çıkarmaya devam et derim. Umarım çok güzel ve rahat bir doğum süreci geçirirsin.
Denizsevim epidural normal nasıldı MEMnub kaldın mı
Denizsevim Ayy süper bende suan 38+0 keşke 2 gün sonra dogsa suyun geldi dimi canim
Mhk benimde birazdan kontrolüm var ve bende 38+0 aynıyiz 😂
Bizde bugun 38 olduk ve kontrolden geldik 😊 herşey normal bekliyoruz 🤗
Aysegulflz evet önce suyum geldi.
Aysegulflz 38+5 cuma günü mecburi alacaklar
- Düzenlendi
Biz bugün 38+5teyiz paşamızın daha çıkmaya niyeti yok eğer gelmezse pazartesi alacağız dedi doktor iki haftadır nst de az sancı görünüyor ve birde ağrı tabi. Kasıklarımda ara sıra ağrılarım var ve geceleri uyuyamıyorum. Bizim oğlan gelmeden az daha uyuyayım dedim ama daha şimdiden başladı ne yapacağım bilmiyorum 🤣
MuazzezGlsoy neden alacağız dedi ki suni sancıyla başlatmıcak mı ? 😊
Normal Doğum istiyorum ama korkuyorumda doktor kafam karışık olduğu için pazartesiye kadar bekle normal olmazsa alalım dedi suni sancıdan bahsetmedi bile 🤣