FigenSamet Merhabalar aramızda eskişehirde yaşayan varmıdır, var ise hangi doktor ve hastaneleri tercih ediyorsunuz ☺️☺️
myylittleebabyy FigenSamet Ben de Batıkent Ümit Hastanesi Dilek Ulusoy’a gidiyorum. Çok ilgili bir doktor.
FigenSamet Aydilge Ben anadolu hastanesinde selma çoşkun uysala gidiyorum, 18+1 im ama çok ilgisiz görüyorum kendisini ve detaylı için hastanenin cihazları yok değiştirsem mi acaba siz memnun musunuz hastaneden doktordan?
Aydilge FigenSamet 00:00 itibari ile 18+2 olacağız çoook ama çoook memnunum ilgisi alakası insanı rahatlatması güler yüzü her şeyiyle memnunum zaten ufacık bir sıkıntı olsaydı bende eşim de doktor değiştirme düşüncesindeydik sonuçta bir seferlik bir olay değil
duygumm26 Merhaba bende Batıkent Ümit hastanesi Dilek Ulusoy a gidiyorum yarın randevumuz var inşallah kalb atışını da kendini de görürüz
duygumm26 Aydilge bende bugün ikide gidicem rendevum var ilk hamile kalmadan genel kontrol e gittim memnun kaldım inşallah hamilelik boyunca da kalacağıma inanıyorum
Yasemin2626 Bende Dilek Ulusoy’a gidiyorum 5. Ayımı doldurucam. Sanırım Eskişehir’deki en popüler doktor kendisi 😅