EceZ Herkese merhaba , ilk haftalarda 6.5 cm ile başladığım miyomum şu an 19. Haftamda 9,5 cm oldu. Şimdilik hiç sıkıntı yaratöadı ama korkuyorum. Miyomu olanlar var mı ? Bunarsda sanırım normal doğumu engelliyor. Sezeryan olacağım.
meraklianne1 EceZ arkadaşım da vardı 2 tane sezaryenle beraber aldı doktor bi sorun olmadı doğurdu oğlu sağlıklı hamd olsun darısı sana 🙏🏻
Eceee7 EceZ benimde basta 5.25 cm.di taki 34.haftaya kadar büyümedi ama geçen 6 cm olmus dedi doktor.yarin kontrol var 37.haftaya girdik.yarin büyüme devam etmişse muhtemelen sezeryan diyecek bebeğim hic sola gitmiyor o yüzden hep sağda
Kelebek45 EceZ benım de var myom 3 cm di hamile kaldığımda suan 10 cm oldu 35.haftamdayım gebelik ilk başlarda kanamalı geçti doğumda mecburen sezeryan olacak myomu alamayacaklar benım rahıme gömülü kanamayı arttırır diye ama başka bir sıkıntı olmuyor sanırım sadece biraz bebek büyüdükçe baskı oluyor
nvn-mutlu EceZ benimde nerdeyse 12 ye yakın vardı ameliyat oldum şimdi 10+3 deyim tekrar bir tane oluşmaya başlamış ama doktorum sıkıntı yok dedi şuan bizi rahatsız etmiyor inşallah da böyle gider 🤲
EceZ Eceee7 benim miyom da sağda . Şu an daha hareketleri anlayamıyorum arada pıt pıt birşeyler oluyor o kadar . Doktor kötü birşey demedi hiç ama ben panik yaptım 😔 Sizin bişey kalmamış doğuma çok iyi 😊 Darısı başıma inşallah
Eceee7 EceZ bebegin tam karşısına yerlesmis sorun olmaz demişti geçen ilk kez büyümüş dedi.insallah sizinki de büyümez evet az kaldı ama bu haftalar cok zor bulunduğunuz haftaların kıymetini bilin😇
EceZ Kelebek45 yaa benmde 6 ile başladı 9 oldu bakalım haftasonu gidicem kontrole ne diyecek doktor😔 kötü bişey olacak diye çok korkuyorum 😔
melekcrtl EceZ benimde sağ tarafımda 6 cm lik miyomum var. 20. Haftalarda 8 9 cm e çıktı ve 1 ay kadar ağrı yaptı. Tam olduğu yerde batma gibi bir his oluyordu. 30. Haftalarda tekrar küçüldü 6 cm ye. Şu an 38+4 deyim normal doğum bekliyorum.
Nurond Benim rahim ağzında 9 cm bir de sol tarafta 3 ve 5 cm milyonlarım var. 16 haftada şiddetli ağrıdan bir süre hastanede yattım. Doğum da sezaryen olacak çünkü rahim çıkışı miyom tıkamış. Bebeğimin kafası hayatta çıkmazmış☹️
EceZ Nurond batma gissi oldu bende de geçti inşalllah sağlıkşa doğsunlar 🙏🏻 Düşünmesi üzüyor sürekli nolcak diye 😔
HipnozX Benimde bir miyomum avrdı en başta buna yapacak bişeyimiz yok dedi doktor. Sonra da miyomdan hiç bahsetmiyor. Heralde sorun teşkil edecek yerde değil bilmiyorum:/ ben de her defasında sormayı unutuyorum.
EceZ HipnozX bana da ilk.3 ay hiç demdi hep kontrol etti sadece büyüklüğünü. 4. Ayda 2 cm büyüdüğünü söyledi. Hamileliğimin en başından beri progestan kullanıyorum. Doktor çok ğstünde durmuyor ama onlar neler neler görmüştğr diye öyle davrandığını düşündüm. 😔