Elcnbykckr Arkadaşlar merhaba, bu zamana kadar güzel geçti mide bulanmadı diyede sevinmiştim. fakat mide bulantılarım cok arttı kusturmuyo ama sürekli mide bulantısı uyanınca falan. Ne yapsam hafifler ? Limon sıkıyorum suanlık Öner’iniz varsa açığım ??
Derya2021 Elcnbykckr merhaba canım bende 11+4 teyım bastan berı mıde bulantısı yaşıyorum. Doktoruma danıştım doktorum zofor dıye bulantı hapı verdı ama yarım yarım içiyorum o bıle bazen fayda etmıyor bende aynı sorunu yaşıyorum.
ikikuzuannesi_18-21_ Elcnbykckr benim de aynı oluyor çıkarmıyorum ama sürekli bir bulantı öğürme ve gaz hali oluyor. Doktor mide bulantısı için ilaç yazdı çok gazla öğürmenin de bebek ve anne sağlığı için iyi olmadığını söyledi. Gün içinde yemek yedikten sonra hemen uzanıyorum yatım saat bir şey yapmıyorum. İlk 12 hafta beta hcg en üst seviyede o sebeple bulantılar normal 12 den sonra hafiflemeye başlar demişti doktor ilaç iyi geliyor onun dışında nane limon ve ekşi bana iyi geldi.
Ayku6138 Elcnbykckr canım benimm tuzlu çubuk mutlaka sabah uyanır uyanmaz yee ve miğden bulanırken su içme olurmuu ? ☺️ Muzda iyi gelir az az sık sık yemek ye ☺️
Elcnbykckr Ayku6138 ah canım su hiç içemiyorum içtiğim gibi direk bulantı yapıyor yani su sıralar su tüketimim cok az korkuyorum birsey olurmu diye
Sibel081 Elcnbykckr Tuzlu kraker mümkünse baş ucunda dursun sabah hemen başla yemeye aynı durumu yaşadım 14 haftaya kadar ama yeme icmenden kesme çıkarsan bile ye zorla
Elcnbykckr Sibel081 yiyemiyorum işte midem bulanacak kötü olacam diye yiyorum ortasına gelmeden yemeğin hemen o yemekten iğrenme geliyor. Su desen hiç içemiyorum 🙄 çubuk krakeri hiç denemedim hemen alıcam yarin
Ayku6138 Elcnbykckr Şu zamanda birşey olmaz merak etme bende senin gbiiydim ah ahh Allahım kolaylık versin😘
dilaraonat Elcnbykckr bende aynı durumdayım benimde 9.haftam bulantı oluyo mide ağrısı gırıyo bi anda tuzlu kraker falan dediler ama hiç bi işe yaramıyo ilk kez kusma yaptı ıkı gun önce midem rahatladı az da olsa bişey yiyebiliyorum artık doktorum bana mideni rahatsız eden ne varsa uzak dur zorlama iğrenir hiç yiyemezsin demişti
Elcnbykckr dilaraonat ben daha doktoruma midemin bulandığını diyemedim yasaklar başlamıştı cünkü. Şimdi kontrole de 2hafta var kendim idare etmeye çalışıyorum yemek yiyorum ama sırf yemek icin yoksa ne yemek yapasım var nede yiyesim
Elcnbykckr dilaraonat evet 9.hafta itibariyle böyle oldum ilk zamanlar hiç biseyim yoktu oh rahatım dedim bide mide bulantısı kelimesini duyunca bile midem bulanıyor bi hoş oluyorum
Elcnbykckr Ayku6138 ilk oğlumda mide bulantısı nedir hiç bilmedim 2.si zor geciyor allah yardımcımız olsun 😬
dilaraonat Elcnbykckr 3 ile 3 buçuk hafta sonuna kadar normale dönermiş vücut fazla hormona anca alışıyormuş
Elcnbykckr -Papatya33 evet hayal edincede midem bulanıyor kusmak yok ama hep boş mide bulantısı öğürüyorum