Esraa2506 Kızlar merhaba 23 haftalık hamileyim. Gece uyandığımda sürekli sırt üstü uyuyo buluyorum kendimi.. sağa sola dönüyorum o şekil yatıyorum ama bakıyorum sırt üstüne dönmüşüm. Benim gibi sürekli sırt üstü yatan var mı??
YagmurAnnesi Esraa2506 ben dönemez duruma geldiğim için sırtüstü yatma gibi bir şnsım yok ama bacaklarınızın arasına ve sırt kısmınıza yastık koyabilirsiniz
meraklianne1 Esraa2506 keyfini çıkar bence zaten bi süre sonra istesende sırt üstü yatamazsın çünkü bel ağrıları başlıyo yani gece istemsizce bile dönemezsin😂😆
aslihanakin Esraa2506 sırt üstü yatamayacak duruma gelene kadar yattım. Şu an 38 haftalık gebeyim istesemde sırt üstü yatamıyorum 😅
bademsekeri42 Esraa2506 o haftalar normal canım ben 27 deyim dediğin gibi döndüğümde hemen farkediyom bel ağrısından pozisyon değiştiriyorum
Burcu4135 Esraa2506 bende senin gibiyim hamile degilken asla sırt üstü yatamazdım şimdi ne zaman uyansam sırr üstü yatıyorum sol tarafım cürüdü artık sanırım gece uyurken acıyor istemsiz sırt üstü dönüyorum.
Htcyalmanci Esraa2506 hamile yastıkları çok işe yarıyor istesende dönemiyorsun engelliyor ben e bebekten almıştım iki taraflı ortasına yatıyorsun sağında solunda yastık olmuş oluyor sırt üstü yatmana engel oluyor aldıktan sonra bırakamıyorsun heryere götürüyorsun 😊benim gibi