SemaIrem Eveeet.. Son günlerinde olanlar ne hissediyorsunuz, şikayetleriniz neler, psikolojik olarak nasılsınız ? Bakalım bizleri neler bekliyor 35+5 ten selamlaaarr ✋🏻🥰
Mom5444 SemaIrem 35+4 🎉🙏🏻 Akşamki o beni sabahın 7 kadar uyutmayan kasık ağrısı dışında iyiyiz canım ❤️ Siz nasılsınız 😊
SemaIrem Mom5444 benim şu aralar bacaklarımda sızlama oluyor aslında çok kilo da almadım ödem de yok sebebini bilemiyorum başka bi şikayetim yok canım 😊 kasiklarimda işe ara ara kasılma oluyor o kadar Allah yardımcımız olsunn🙏🏻🥰
Banuraa 38+2′deyiz biraz da bu yasaklardan vs o kadar ama o kadar cok sıkıldım ki daha cok sabırsızlanıyorum bir an once hayırlısıyla gelsin diye. Fiziksel durumlar (agrilar, uykusuzluk vs)bir kenara gercekten bu kisitlamalar tum psikolojimi alt ust etti..
YagmurAnnesi SemaIrem Son 10 😬 gece uykularımda dönerken çok sorun yaşıyorum karnımın içi bıçakla kazıyorlar gibi ağrıyor 🤷🏻♀️
Minnosunannesiii SemaIrem korkuyorum ve doğum bekliyoruz hala gelmiyor kızım 🤣 ve Bi o kadar da heyecanlıyım 🤣
Yagmurtekinn SemaIrem 38+2 artık çok zorlaştı her şey, ağrılar, yalancı sancılar, halsizlik sağlıkla gelse bir an önce 🥰