Sonunda bu postu acip kids e geciyorum.
Benim dogum hikayem biraz garip oldu. Doktorum 11 mayısa gun vermisti. Sonraki kontrolde 10 mayısa cekti. 9unda yatis yapalim corona testi vs yapilsin 10 mayis sabahi saat 10 gibi doğuma aliriz demişti. 9 mayis sabahi burada post acmistim hatta. Pazar gunu saat 2 de hastaneden aradilar ve bugun alacaklarini hemen gelip gelemeyeceğimi sordular. Ne zaman yemek yedigimi vs sordular. Ve kizimla vedalastim aglaya aglaya bindik arabaya gittik. Corona testim yapildi can yakici olduğunu dusunuyordum fakat oyle degilmis. Biraz bekledikten sonra saat 18:45 civari ameliyathaneye gectik. Operasyonun baslamasi 15 dakika surdu sadece hazirlik evresi vs. Spinalim yapildi 10 sn icinde ayaklarimda bi sicaklik ve uyusma oldu. ve başladı 🤗🤗 Ama ben inanilmaz korktugum için basimdaki hemsireye resmen yapistim. Hatta elini tutabilirmiyim dedim tum ameliyati oyle gecirdik. Surekli sordum ne yapiliyor falan die kiz sagolsun tek tek soyledi. Ilk dogumumda kizim biraz sorunlu oldugu icin cikar cikmaz aglama sesini duymama ragmen nefes aliyormu diye sordum😊😊 kontrolleri yapildi yanima geldi ve ben onu gordugum an butun korkum uctu gitti. Korktugum sey aslinda dogum degil kizimin sagligiymis. Bu arada kuzumu cikartilarken 3 kere karnima baski uyguladilar kaburgalarimi kirdiniz diye bagirdim canim cok yandi. Kizimi yukariya cikarttilar benim dikislerim biraz uzun surdu sonrasindada biraz baska bir odaya aldilar odaya gitmem biraz uzun sürdü. Odaya gittigimde kizim orda dunyanin en guzel melodisi gibi agliyordu. Allahim yok boyle bir mutluluk. Ama ben surekli hala nefes aliyormu diye sorup duruyorum. Yuce rabbime sukurler olsun ki saglikli. Sukurler olsun sutumde hemen geldi. Yetmez diye mama ve biberon da goturdum ama bi kac kez verdik istemedi mamayi sutumde daha sonra cogaldi sut yetti yani. Sonrasi biraz aci biraz sanci kolay degil sonucta ameliyat geciriyoruz. 2 gun sonra taburcu olduk evimize geldik. Yalniz bende biir sorun oldu. Ilk once ameliyat yerimin yaninda bantin takili oldugu yerde baslayan bir kasinti ve putur putur biseyler hissettim. Bant alerji yapti diye dusundum. Eve geldigimizde felaketti. Tum vucuduma yayildi. Heryerim kirmizi kirmizi ve kasiniyor ama yokk boyle bir kasinti. Acile gittim yok poliklinik e gidin diyor emzirdigim için bir şey yapamiyorlar. Poliklinik kapali gunlerdir onu bekliyorum. Yarin isallah buda gececek en azindan sebebini ogrenicem. Bunun disinda gayet guzel gecti hersey. Bu arada universite hastanesinde dogum yaptim. Tum ekip, hastane calisanlari hepsi cok iyiydi ve anlayisliydi. Dusundugum gibi olmadi yani. Buraya kadar okuyan herkese cok tesekkur ederim. Sordugum.sorulara cevap verenlere doguma giderken bana destek olanlarada cooook teşekkürler. Rabbim herkesi bi avazda evladina kavustursun. Isteyen kimsenine kucagiini bos birakmasin isallah. Hakkinizi helal edin 🥰🥰🥰