Esma96 Meraba ben 9 haftalık hamileyim çok halsiz geçiyo bitkinlik sürekli uyuma baş ağrısı var ne yesem çıkartıyorum çok kusuyorum çok ağır geçiyo sizinki nasıldı ne yaptınız böyle durumlarda 🤦🏼♀️
Ozlem16 Esma96 benimde oyleydi canm 3 ay cektim sabah uyandigimda mutlaka kusuyordum hixbirsey yiyemiyordm sadece salatalik tuzlayip yedigimi biliyorm herseyden diskinmistim senide fena tutmuş demekki
Gizem51 Esma96 15 haftaya kadar çektim nerdeyse sürekli kusma uyuma halsizlik kokuyor herşey bol bol serum yedim
Yarenelibol Esma96 bende çok çekiyorum 10+0 şuan bulantılarım biraz geçti halsizlik geçmeyecek gibi evin işini bile mecburiyeten yapıyorum çok bunaldım bian önce bitsin die dua ediyorum yapılacak bişey varsa önerin bizlere😔🎀
Saganak Allah yardım etsin ben aylarca telefonu elime bile alamıycak kadar kötüydüm kusa kusa kaburgam çatladı yemek borumdaki kılcal damarlar çatladı bana yapılan pek bişi olmadı bulantı ilaçlarınında faydasını görmedim.Serum taktırabilirsiniz ben onunda pek bi faydasını görmedim ama herkes iyi geldiğini söylüyor