Kghkflfk Kızlar eylül başında olucak doğum sanırım. İlk başta ne almam gerekiyo ilk 0-3 ay için kaçar tane zıbın fln almam lazım
meraklianne1 Kghkflfk ben bi hastane çıkışı aldım 2-3 tane zıbın aldım gerisi daha büyük çünkü bebekler hemen büyüyor diyolar o yüzden 0-3 ay az aldım 2 tane de takım aldım başka da 0-3 ay yok ☺️☺️
nurdane3504 Kghkflfk canım çabuk büyüyorlar evet ama sonuçta her gün değiştirdiğini düşün bu bebek altına eder kusar ablam yigenimi günde üç defa değiştirdiğini bile hatırlarım bebekken üç dört takım alıp aman çabuk büyüyorlar mantığı bana uymuyor doğrusu benimde temmuz ortası gibi görünüyor ama abartmadan bende zıbın alt takımlar tulumlar beşli set hastane 10lu çıkış seti aldım sonuçta üç aya kadar giyecek ve yıkayıp kuruma vakti de var
meraklianne1 Kghkflfk düz beyazları kısa takımları uzun aldım haziran bebeği olcak benimki kısmetse ama az aldım dediğim gibi fazla almadım ben ileriye dönükte çok almadım bebeğimi idare edecek kadar aldım zaten doğunca gelişimine göre ne istersem onu alırım😊
Sonnurr Ben de çok kararsızım tahmini doğumum 18 Ekim daha alışveriş yapmadım kısa kollu mu olmalı yoksa uzun kollu mu kaçar tane almalıyım ne almalıyım hiç bilmiyorum 🤔 benim ikinci bebeğim ama büyük kızım 13 yaşında olunca unutmuşum herşeyi 😂😂
Sonnurr Kghkflfk yaz bebeği değiller ama kısa kollu mantıklı gelmiyor küçük oldukları için üşürler gibi geliyor 😁