Silvergirl yuksell07 kendim hamile kalıyorum 4 normal 2 kimyasal, ama düşüyorlar. Artık cesaret edemem ona düşükler fiziken ve ruhen çok yordu artık beni.
ElfElfElf Silvergirl merhaba İstanbul da Pendik Yüzyıl hastanesi Doç Dr Serap Simavlı ben orada tedavi gördüm tüp bebek yaptık alanında gayet süper bir Dr titiz hastalarına özen gösterir herşeyi anlatıyor. Ve tüp bebek merkezleri gibi şişirmiyor hiçbir şeyi
Silvergirl ElfElfElf tekrarlayan düşüklerde başarı oranı nedir biliyor musunuz? Normal bi tüp bebek doktoru bana çare olmaz ben zaten kendi başıma hamile kalıyorum. Bendekilerin kalbı atmadan düşüyor
Girlsmomm Silvergirl genetik testleriniz yapıldı mı benim gittiğim hoca da çok iyi Halkalı da hastane size ters değilse Dr adı verebilirim
ballisiyavrum Silvergirl 12haftada düşük yaşadım aşılama vs tutmayınca bahçeçide tüp bebekle 16haftalık gebeyim çok şükür.ben çok emmnunum tavsiye üzerine gitmiştim artık bende tavsiye ediyorum
Silvergirl ballisiyavrum bahçecinin tekrarlayan düşüklerdeki başarısı beni düşündürüyor. Yoksa bizde ilk bahçeciye gittik ama beni ciddi düşündürüyor
ElfElfElf Silvergirl canım bende yaşadım aynı şeyleri hatta en son Serap hanıma gittim tüp bebekten sonra tekrar aynı şeyleri yaşadım ama 1 ay hastanede yattım şükür bebeğim tutundu Serap hanım tüm sürecimle yoğun olmasına rağmen titizlikle takip ediyor . Gidip görüş hiçbir kaybın olmaz . Hatta Tüp bebek Tübimder derneği ile iletişime geç ınstagramdan onlar ilk muaynede ücretsiz yardımcı oluyorlar indirim de oluyor dernek aracılığıyla ama onlar randevu alıp herşeyi onlar sağlıyor yardımcı oluyorlar randevu sürecinde iletişim konusunda direk sen gidemiyorsun eğer istersen yönlendirmede yapabilirim (elfkocunal) Instagram hesabım
ElfElfElf Silvergirl bende o dernek aracılığıyla gittim çok Dr ile görüştüm ama iyiki Serap hanım sende gidip görüş en azından soru işareti kalmasın
Silvergirl Ysmnysfkn kendisinin yanındaki doktora gitmiştik, hatta ilk düşüğümde o da muayneye girmişti tanıyorum ama ondan da emin değilim :(
Bambinomo Memorial prof. dr semra kahraman türkiyenin ilk tüp bebekçisi gerçekten işinde çok iyi, eşim de kadın doğumcu tüp bebek eğitimini onun yanında aldı
Silvergirl Bambinomo bu hoca cok defa karsıma cıktı. Araştırıcam kendisini çok teşekkür ederim. Tekrarlayan düşüklerde başarısını biliyor musunuz?
Kimkibu Silvergirl benim eşimde sorun vardı.. ama arkadaşım o hastaneye gitmişti onun sizin dediğni gibi sorunu vardı onunda ilk denemesi başarılı oldu:)
Silvergirl Aysun1983 evet yapıldı. Kan sulandırıcı iğne, hap ve progeston kullandım hep. Ama maalesef yine tutunamadılar
ballisiyavrum Silvergirl yani benim bir düşüğüm olduöncesinde ,sorun sadece pco olmasıydı.allah en hayırlısını nasip etsin sizede inşallah
Ysmnysfkn Silvergirl benim iki yavrumda önce Allah’ın sonra onun sayesinde oldu gerçekten başarılı alanında