Alya_7 Kızlar selam göğüs pompası alacağım manuel mi elektrikli mi almam gerekir.Elektrikli olanların maliyeti biraz fazla ama uygun olarak kiwi markayı buldum.Alan,öneren olur mu acaba.
Ozlemust Alya_7 ben kiwi yi aldım bime gelmişti canım 2 aylık bebeğim var çok memnunum gayet yeterli 120 tlye almiştim
annelinkoo Alya_7 120 ₺ ye lansinoh manuel aldım ama durum müsaitse awentin elektriklisini alın derim
Mbetul Alya_7 ben dolap uygulamasından aventin elektriklisinj aldım ikinci el olarak. Parçalarını kaynattim. Fikir olması açısından yazıyorum
Alya_7 Ozlemust ya evet bim e A101’e de geliyormuş ama trendyoldan buldum ben 130 küsür alacağım o zaman çok teşekkür ediyorum 🙏🏼
Alya_7 annelinkoo avent ve lansinoh elektrikli bütçe olarak şuan fazla geliyor ya çok teşekkür ediyorum 🙏🏼
Ozlemust Alya_7 a101 e gelmişti kapanmadan önce bakın belki vardır ben alırken 220 TL idi bimden 120 ye almiştim. Gerçi trendyol dada uygunmuş fazla fark yok
Rabiahm Manuel kesinlikle almayın ben kullandım çok zor ve kullanışsız kullanamadım zaten. Elektrikli olan çok iyi lansinoh tavsiye ederim çok başarılı. Dolap uygulamasından ikinci el uygun fiyata alabilirsiniz 100₺ye bile koyan oluyor
Meyracukurmaraz Kızlar ben doğumdan sonra ihtiyaç olursa alırım diye düşünüyorum ama sizce doğumdan önce mi alınmalı
alyavetuna Meyracukurmaraz bencede dogumdan sonra alınacak biseh. Ben dogumdwn sonra aldim ihtiyacım olunca
meraklianne1 Meyracukurmaraz bende böyle yapacağım almadım lazım olursa hastanede zaten varmış yoksa medikalciler kiralıyomuş bence göğüs pompası şart değil🙄🙄
Alya_7 Meyracukurmaraz bende sezeryan olursam alırım diye düşünüyordum ama benim arkadaşım mutlaka almamı önerdi.İlk günlerde yenidoğan olduğu için memeyi tam ememiyor o yüzden de içindeki sütünü boşaltman gerekiyor ki çok aksın dedi.Hem senin içinde kolaylık olur duşa girdiğinde kendine vakit ayırdığında sütün sağılmış olacak annenler hemen biberonla verir sütünü mutlaka al dedi.
Mbetul Meyracukurmaraz Çalışacaksınız eğer bence öncesinde alınması mantıklı ama calismayacaksaniz doğumdan sonra ihtiyaç halinde alınabilir diye düşünüyorum ben
Ozlemust Nehirimmm06 evet elektrikli iyi ben memnunum göğsünüze merkezi şekilde yerleştirip ucunu tam oturtunca sıkıntı yok sağıyor masaj yaptırıp sağıyorum başta daha hafif sağıyor sonradan kendi mavi ışık yanıp güçlü çekmeye başlıyor.
alyavetuna Alya_7 marka bilemiyorum ama Manuel cok zor. elektrikli cok rahat bikegib kopuyor Manuel imkan varsa uygun fiyatlı elektrikli araştırın derim
Meyracukurmaraz meraklianne1 bide eczanelerde satılıyor hemen gidilip alınacak bişey hiç ihtiyaç olmasa elimde kalmış olacak boşuna almış olacam diye düşündüm
Ozlemust meraklianne1 benim hastanede yoktu ilk gün hastaneye götürmediğime pişman oldum evimde uzaktı baya. Manuel aldım bebek çığlık çığlığa bağırınca ama kullanmadım hiç şimdi satmayı düşünüyorum Manuel.i
AnnelikHayali Alya_7 manuelle hem çok zor sağmak hem de pek çıkartamıyor göğüsten sütü. Ben önce manuel almıştım sonra işe yaramayınca gittik bir de elektrikli aldık.
Emsare Manuel yetersiz ucuz da olsa boşa verilmiş para. Baby plus kullandım ben ve lansinoh. Bir farkları yok
meraklianne1 Meyracukurmaraz kesinlikle bende almadım böyle şeyler açıkcası başta çok okudum çok acaba dedim ama sonra hiç önemsencek bişey olmadığını anladım çünkü belkide hiç ihtiyaç duymycağız dediğiniz gibi o yüzden acelesi yok