Kubra_dmrr Beklenengungelecekse durumun nasıl canım güzel haberler verirsin inşallah rabbim sana bağıslasın
Zeyna1019 Beklenengungelecekse Allah yar ve yardımcın olsun. İnşallah herşey güzel olur. Dularımdasın 🙏🏻🙏🏻🙏🏻 Rabim sana bağışlasın yavrunu...
Deryak Zeyna1019 çok üzgünüm çok üzüldüm gerçekten allahım size sabır versin yavrunuz size şefaatçi olacak cennette sizi bekleyecek inşallah
Beklenengungelecekse Deryak küvezdeler ilk 72 saat çok önemli dediler duaya ihtiyacımız var bekliyoruz çaresiz
Zeyna1019 Deryak inşallah canım cennet kuşum şefkat eder bize😔 sizde sağlık ile kucağınıza alın bebeğinizi inşallah 🙏🏻🙏🏻🙏🏻
Beklenengungelecekse Zeyna1019 bir tanesini dün akşam kaybettim diğeri çabalıyor yaşam mücadelesi için 🤲 duaya çok ihtiyacımız var
Zeyna1019 Beklenengungelecekse allahım evladını sana bağışlasın diğer bebeğinde sana şefaatçi olsun inşallah. Allah’ım sana bir daha evlat acısını yaşatmasın . İnşallah Bebeğini Sağlıkla kucağına alırsın.
Kubra_dmrr Beklenengungelecekse Allah diğer evladını sana bağıslasın bidaha sınamasın inşallah çok geçmiş olsun 🙏🏻
Perican Beklenengungelecekse inşallah siz de bebeğiniz de sağlıkla hayatına devam eder dualarımız sizinle
Beklenengungelecekse Zeyna1019 iyi değil canım kötüleşmiş biraz Rabbim iki iyilikten birini versin yavruma çok çektirmesin
Zeyna1019 Beklenengungelecekse ne diyeceğimi bilemedim Allah hayırlısı versin. Evlat acısının ne zor olduğu biliyorum. İnşallah hayırlı haberler gelir ve bir daha evlat acısı yaşatmaz sana. Dualarım ve kalbim seninle🙏🏻