BaloglumM Beklenengungelecekse canım Rabbim evlatlarını bağişlasinn dualarımız seninle haberdar et bizi
Hanif Beklenengungelecekse Allah yardımcın olsun canım inşallah Rabbim şifalar verir kaybetmezsin🤲🏻🤲🏻
Beklenengungelecekse Elcnerdgn Elcnerdgn serklajlıydım ben onda bir sorun yok ikiz gebeyim üstte olanın plesanta zarı delinmiş tuvalete gittim yattım yatağıma sonra iç çamaşırım su doldu doktora geldik
Beklenengungelecekse Abdbahar Abdbahar bitanesinin suyu tamamen bitti diğeri iyi durumda ilaç ve serumlara devam yatıyorum
Zeyna1019 Beklenengungelecekse allah yardımcın olsun. Bende pazartesi günü Yaptım doğumu bizde 24 hafa 5 günlüğüz bebeğim kuvezde allah yardımcımız olsun cnm . Hangi hastanedesin kaç gr doğdu .
Beklenengungelecekse Zeyna1019 doğum yapmadım daha ikiz olduğu için birinin suyu geldi içerde tutmaya çalışıyorlar senin ki kaç gram doğdu ? Rabbim şifasını versin yavrularımızın
Cansummm Zeyna1019 ne mutlu size bende 1 ay önce 24 haftalıkken erken doğum yaptım 680 gr dı bebeğim ama kaybettim 😔çok şükür bebeğiniz yaşıyor Allahım size bağışlasın inşallah🙏🏻
gozdegeoglum Beklenengungelecekse Allah yardımcın olsun bjm yaaaaa Allah büyüktür üzülme kardesım bebıslerın sana tutunur insALLAH şimdi noldu nasıl oldu
Tubad Zeyna1019 Beklenengungelecekse bende 6 aylık prematüre bebek olarak dünyaya gelmişim. Hiç umudunuzu kaybetmeyin. Allah evlatlarınızı size bağışlasın 🙏
Beklenengungelecekse Zeyna1019 550 gram civarı dediler net birşeyde demiyorlar 3 kere Ölçüldü hepsi farklı birşey dediler
Beklenengungelecekse gozdegeoglum serumla bekliyorum odada bir gelişme yok canım hareketini duymuyorum kalp atışı var