Dilara29 Fatmanurrrrrr canım sen corona ne zaman oldun hamilelikten önce mi hamile iken mi bu koku sende nasıl kaldı ?
Fatmanurrrrrr Dilara29 hamileyken korona oldum o zaman koku tamamen gitti 1 hafta. Sonra herşey normalleşti 1 ay falan geçtikten sonra pat diye bi gün herşey çürümüş soğan kokmaya başladı. Pilav ve sade makarnayla yaşıyorum yani sadece 😕 koronadan önce de tiksinme vardı ama o hamilelik tiksinmesine kurban olayım😅
Fatmanurrrrrr ssssxsss evet. Bana da hep doğsun geçer hamilelikten diyolar ama bunu gördükten sonra hiç inanmıyorum hamilelikten olduğuna🤦🏼♀️ Eğer iyi gelicek bişey bulursanız bana da söyleyin lütfen 5 aydır çekiyorum şu kokuları 😭
ssssxsss Fatmanurrrrrr kiyamam yaa gercekten bilmiyorum bilsem elbette yazarim hayattan soguttu resmen tat degisikligide var mi sende?
Dilara29 Fatmanurrrrrr Oy oy nasıl geçecek bende çok zayıfladım bebeşin durumu nasıl peki çok üzülüyorum yiyemediğim için kilo alırmı diye düşünüyorum
Demetb ssssxsss 5 ay boyunca tatlıdan iğrendim. Çikolata da dahil. Sonra bi anda canım cekmeye basladı😅
Fatmanurrrrrr Dilara29 yok yok hiç korkma ben kilo verdim oğlum aldı Allah’a şükür😁🤗 onu etkileyen bi durum değil ama tabii beslenme şeklini etkiliyo doktor da ona dikkat etmen lazım dedi sadece
ssssxsss Dilara29 bende cok zayifladim ama doktorlar hep bebek depolardan besleniyo olan sana oluyo diyolar bebeklerimiz saglikli olsunda😢 Rabbim bizlere guc kuvvet versin evlatlarimiza bagislasin ve bu durumdan biran önce kurtarsin💕
Linasalamandre ssssxsss kahvesiz yaşayamazdım günde 4-5 içerdim ama böyle double Türk kahvesi kocaman kupa filtre espresso falan. Hamile kalınca nasıl azaltacağım diye kara kara düşünürken kahve kokusuna bile tahammül edemeyecek kadar tiksindim. Kahve dükkanı önünden geçerken bali koklayan çocuk gibi koklardım sonrasında hep burnumu tıkayarak geçtim😂
Fatmanurrrrrr ssssxsss tabi olmaz mı Abur cuburlar, meyveler ,yemeklerde soğanlı olanların hepsi, et tavuk kıyma yoğurt🤦🏼♀️ Tatları acayip farklı ağzıma süremiyorum. Ama gör nasıl canım istiyo bi geçsin ocakbaşına gidicem diyorum 😁
ssssxsss Fatmanurrrrrr yaaa ayni durumdayiz gercekten 😭 ocakbasi diyince burnuma duman kokusu geldi suan haha ama iyi fikir saglikla kucagina al evladini da gidersin Allahin izniyle💕
bebekmuhendisi ssssxsss benim ilk hamileliğimde 8. Ve 12. Haftalar mide bulantısı ve koku hasssasiyeti oldu geçti ikinci hamileliğimde 6. Hafta başlayana beşinci ayda dahil su bile içemediğim bulantı kusma herşeyden tiksinme özellikle tatlı çikolata yiyememe oldu limon elma ekmek arası peynir yiyebildiklerim 9.ayın başındayım hala bulantı ve her şeyi yiyemem devam
Civciv_geliyor1 ssssxsss valla çoğu şeyden tiksindim ben çok kötü 😞 et tavuk yumurta soğan sarımsak bi meyve kaldı yediğim geçer inşallah
inci4141 Civciv_geliyor1 Bnde korona geçirdim. Parosmi denen su illetten nasıl kurtulacak 40 gündür yaşıyorum ikiz gebeyim 32. Haftadayim sadece 7 kilo alabilirim k kadar zor ki. Yaşamayan bilemez . Psikolojik bunalıma girdim. Dayanilacaak gibi diil.
inci4141 Civciv_geliyor1 yani genel olarak herşey kötü kokuyor ağzımin içinden gitmiyor koku. Dayanamıyorum artık. Gerçekten çok zor
Sznmr ssssxsss ay aman çok kötü bi şey 🙈 limon ve yeşil biber ikisini göresim gelmiyodu ikisinede bayılırım normalde 🙄 16 haftalığım limonla barıştım gibi biraz ama o yeşil biber kokusuna kendisine tipine tahammül edemiyorum 🤣🤭
ssssxsss Sznmr ya kiyamam tipine bile😂 haha buna cok guldum ya canim Allahin izniyle atlatirsin biran önce mecbur katlaniyoruz bende daha cok covid-19 gecirdikten sonra oldu tiplerde sikinti yokta elma yiyorum sogan tadi geliyo cikolatali hersey sanki vanilin gibi kokuyo falan cikolatanin kendisi igrenc geliyo😭 inshaAllah biran önce hersey normale döner gercekten psikolojim bozuldu aylardir