ssssxsss Gebelikte igrendiginiz ama daha öncesinde severek yediginiz seyler nedir? Yiyeceklere karsi tat degisiklikleri yasadiniz mi?
aselnannesi ssssxsss ben hamileliğimin basinda yasadim et tavuk haslanmis yumurta cok sevmeme ragmen tiksinme yasiyordum o donem sebze ağirlikli beslendim. Cok sukur 21. haftama 2 gunum var hepsi gecti
Dilara29 ssssxsss Canım ben yaşıyorum ve halen daha yaşayamaya devam ediyorum çok farklı bişi ya soğanlı sarımsaklı yemekler yiyemiyorum asla öyle kötü bir tat ve koku ki anlatamam tarifi yok yani karpuz yiyeyim dedim değişik benzin gibi tat aldım çikolatadır cipstir asla yiyemiyorum tadı kötü geliyor.
Btl_ulusal ssssxsss deli gibi çiğköfte yiyen ben adından bile tiksiniyorum ve daha birçok şey neredeyse ağzıma hiç bir şey süremiyorum
219Eyll ssssxsss neredeyse herşeyden tiksindim 🥴ekmeğin bile tadı kötü geliyo bana .severek yediğim çok az şey var malesef 😞
Mom789 ssssxsss ayy tosun gibi oldum nasil bir illetse hiçbir zaman igrenemedim ay su çikolatadan Bendeki bunyede nasil biseyse hic yediğim şeyden öğrenip sogumadim ,yediğim kazıkları bile dahildir buna 😅😂😂 gittiğim yol yol değil ama yol nasil güzel hesabi benimki 😅😅
ikiponcik_annesi ssssxsss beenn 🤪 çikolata hertürlü abur cuburlardan iğreniyorum resmen normalde çayın yanı hiç boş kalmazdı bende mutlaka bisküvi gofret yada tuzlu bişeyler olurdu şimdi kokusu bile midemi bulandiriyo görmek bile istemiyorum 🤭 sonra kornişon tursuyuda cok severdim ilk gebeliğimde o kadar çok yedim ama bunda ağzıma alınca tuhaf bi tat geliyo ağzıma alamıyorum kötü kokuyo şimdi aklıma gelmeyen bi çok şeyden tiksindim resmen inşallah doğumdan sonra düzelir yoksa bisey yiyemiycem bu gidişle ☺️
Mucizemm0101 ssssxsss Ben! Çikolata tatlı manyağıydım resmen tiksindim. Görünce bile miğdem bulanıyor. Birde çay ve kahve. Çay neyse de kahve bağımlısı biriydim hamile alınca eve kahve almıyım ki içemiyim derdim şimdi isterse evde kilolarca kahve olsun gözüm görmüyor 😄
Ozcifci ssssxsss bennn çikolata bana acayip kötü koktu sanki bayat tarihi geçmiş gibi hiç yiyemedim bunun yanında lokum şeker kapalı kek tarzı şeylerde çok koktu 🤮
kdrr38 yaprak sarmasını çok severdim sabah akşam yerdim gebeliğimin ilk zamanlarında bulantidan dolayı hiçbişey yiyemiyordum sarma yaptım yiyebilirim diye öyle bi tiksindimki bulantidan dolayı şimdi kokusuna bile midem kalkiyo aklı olan ilk zmnlar da çok sevdiği şeyleri yemesin sonrasında mide almiyo😕
ssssxsss kdrr38 ayni seyi bayramda yasadim bir umutla agzima attigim sarmayi kusmam saniyeler aldi sonrasi aglama töreni😭😭😭
ssssxsss ikiponcik_annesi amin🤭 bende tatli krizleri geciriyorum ama sonuc 0 ne yesem tiksiniyorum veya kötü kokuyor
mujdezengin Yumurta , et , tavuk , salatalık , yoğurt , sarımsak vs vs aşırı mide bulantıları cektim birde tiksinme yaşadım çok zordu yeni yeni düzelmeye başladım ama hala yemediklerim var
ssssxsss Dilara29 yaa cok ilginc gercekten banada cok degisik tadlar geliyor ama ben aslinda tam ayirt edemiyorum hamilelikten mi yoksa coronadan sonra mi oldu diye sen covid-19 gecirdin mi?
Fatmanurrrrrr Dilara29 bunu bende yaşıyorum 36. Haftamdayım hala yaşıyorum ve artık hayatımı çok zorluyo. Bende o yüzden bi kaç haftadır araştırıyorum koronadan sonra koku halisünasyonu diye bişey yaşanıyomuş. Böyle yaşayan çok kişi varmış ve kesin bi çözümü de bulunamamış daha. Bende karpuzdan kaşarlı tost tadı alıyorum. Ve herşey leş gibi soğan kokuyo. Bi cerrah da diyo ki İki grup var biri herşeyden çürümüş soğan kokusu alanlar biri de herşeyden benzin yada plastik kokusu alanlar diye . Bi araştırın sizde. Yani bizim yaşadığımız kesinlikle hamilelikten değil bence kafayı yiyorum resmen canım çekiyo ama asla ağzıma süremiyorum hatta evde kokusuna bile dayanamıyorum çoğu şeyin 😭 çok da kilo verdim bu yüzden hamilelikte
ssssxsss Mucizemm0101 bende cikolata delisiydim aslinda istahim var ama sadece tadi farkli ve maalesef igrenc geldigi icin yiyemiyorum😢
Fatmanurrrrrr ssssxsss bende aynı şeyi yaşıyorum covidden sonra. Buna bi bakın isterseniz altında ki yorumlarda da herkes bizim gibi
Dilara29 ssssxsss ben corona geçirdim evet ekim ayında geçirmiştim şubatta hamile kaldım ben doktoruma sorduğumda covidle ilgisi yok dedi bende covidden şüphelendim yani ayıptır söylemesi terimle soğanlı yemekler aynı kokuyor ter kokum bile değişti çok kötüyüm bu yüzden 13 haftamdayım ne zaman geçer hiç bilmiyorum
Gul-gul06 ssssxsss 35. Haftaya girdik hala çikolata yiyemiyorum tadı çok acayip oluyo ağzımda. Diğer yiyecekler için değil de tatlı ve özellikle çikolatalı yiyecekleri bir daha asla yiyemeyecekmişim gibi geliyo ☺️