Anelia Kızlar 40+3. Günü sabahı 6:30 gibi suyumun bir anda gelmesiyle uyandım. Ayağa kalktım yine bardaktan boşalırcasına suyum gelmeye devam etti. Hasta pedi koymuştum çantama hemen onu giydim veelimi yüzümü yıkadımdişlerimi fırçaladım saçımı taradım:) hafif makyaj bile yaptım ama eşim bırakmadı. Hastane evime 5 dk mesafede olduğu için yürüyerek gittik. Bu arada su gelmeye devdm etti. İlk çatı muayenesinde açıklık yoktu. Beni doğumhaneye aldılar ve nts ye bağladılar. Bir yarım saat sonra sancılarım gelmeye başladı. Sancılar her defasında şiddetlendi ve doktor ve ebeler başımda ıkın demeye başladılar. Doktor bebeğin iri olduğu için ıkınman lazım dedi. O kadar çok ıkındım ve oğlum en sonunda doğdu. O anda çok sevindim doğum bitti dedim ama kestikleri yerden hariç makatıma doğru bir yarılma oldu.dikişim fazla oldu o yüzden. Bebeğimin kürek kemiği kanaldan geçerken kırılmış. Ortopedi uzmanına götüreceğiz. Daha sütüm gelmedi ama iki saatte bir emziriyoruz. Çok şükür sağlıklı bir bebeğim oldu. Duanıza ihtiyacım var kızlar omuzu hemen iyileşsin inşallah.devlet hastanesinde doğum yaptım bu arada.ilgilerinden dolayı çok memnun kaldım. 2. Gebeliğim olduğu için hazırlıklı gelmiştim. Mama, kaşık, süt sağma makinesi mutlaka götürün. normal doğum korktuğunuz gibi değil. İnanın doğuran herkes ister sezeryan ister normal ilk başta zorluk çekiyor. Bol sıvı alın ve moralinizi hep yüksek tutun. Çok uzun oldu. Benim doğum hikayem de böhle oldu. Allah herkese yardım etsin doğumda yavrularınıza sağlıkla kavuşmayı nasip etsin inşallah...
gozdegeoglum Amın rabbım sıfasını wersın ınsALLAH yazık bnm küçük sırın yıqene ama atlatır Annesı sende üzülme çok küçük hallolur herşey merak etme 😍😍😍