Alimertinannesi Herkese selam kızlar 🤚🏻 ilk aşınızı kaçıncı haftada oldunuz öğrenebilir miyim? İl dışına çıkıcam 3 hafta kadar illa o aşılar sağlık ocaklarımızda mı yapılıyor? Bilgi sahibi olanlar yazabilir mi? 17. Haftadayım bu arada
Seyma46-46 Alimertinannesi 20. Haftam da ilk dozu 24. Haftada 2. Oldum aile hekimliği yapıyor. Arıyorlar zaten
Gururunannesi Alimertinannesi offf ben ilkini 20. Haftada oldum aşırı kötü oldum çok ağrı sızı çektim . İkincisini olmadım 🥺🥺
Krtalzyn Alimertinannesi 17 haftadan itibaren vurulmaya başlıyo kesin tarihh diye bişey yok ama 20. Haftadan sonra uygun görülüyor başka şehire gideceksen ordaki sağlık ocağındada vurulablirisin sorun olmuyo
Alimertinannesi Gzmm14 yaaa.. ben bugün 17+1m.. yarın il dışına çıkıyorm 2 hafta kadar.. acaba geç olursa bi sıkıntı oluyo mu ya
MS92 Alimertinannesi tetanoz aşısından bahsediyorsunuz sanırım, hiç bir sorun olmaz ben 22 ve 26. haftamda oldum.
Gzmm14 Alimertinannesi Olmaz sanırım canım ya. Kimisi 20-22 de oluyor ilk dozunu. Ama sağlık ocağındaki hemşirenin numarası varsa yine de sormakta fayda var.
Alimertinannesi Gururunannesi bünyeden bünyeye değişiyor galiba bazıları çok sızladığını söylüyo bazıları ise hiç hissetmediklerini..
Alimertinannesi Angelangell doktora danıştınız mı sorun olmasın sonradan.. herkesn yapması gerekiyor die biliyorum
Angelangell Alimertinannesi Instagram’da bı site var isuda diye ordada tam tersi erken doğuma bebekte sorunlara yol aciyo felan diye çok fazla şikayet vardı yaptırmak istemedim
Angelangell Alimertinannesi eğer evde doğum yapmayı düşünmüyorsan zaten hastanede herşey yeterince steril dedi. İlkinde hiçbir sorun olmadı inşallah bundada olmaz