beysenyil Müslin kumaşdan üretilen hastane çıkışları hakkında ne düşünüyorsunuz memnun kalan var mı acaba ☺️ Temmuz da doğum yapacağım için acaba pamuklu kumaştan daha mı kullanışlı olur diye kafam karıştı ☺️
Heyoo92 beysenyil ben de temmuzda yapacağım. Puset örtüsünü falan hep muslin aldım sıcak basmasın bebeği diye ama hastane çıkışı için ne alacağım bilemiyorum daha 😉ama sanırım ikisinden de alacağım. 🤭
merweeilbey1 beysenyil canım bende müslin den hastan3e çıkışı tercih ettim 10 gün kaldı doğuma hem hava alıyor terleme yapmıyor zaten havalar çok sıcak gidiyor ben diğer bebeği martta doğmasına rağmen müslin tercih ettim çok memnun kaldım şahsen
Aylinsemih beysenyil ben muslin alacağım hatta çarşıda gezerken denk geldim meğersem kumascilarda satılıyormuş hemde internetin aynısı ve metresi 20 tl dediler ben kendim alıp kanarlarini overlok ile geçip biye iplerden dikicem internette 60 70 tl diyor gerekyok yani sadece poşetine örtmeye internetten alicam
beysenyil Heyoo92 Antep gibi sıcak bir şehirde doğum yapacağım için çok kararsız kaldım ama sanırım bende ikisinden de alacağım 😁
Minnak33 Temmuz sonu gibi gözüküyor doğum bundan aldım bende yumuşacık sevdim hastaneye de götürmeyi düşünüyorum https://ty.gl/nrayry3r
beysenyil Minnak33 ebebek de bende bunlara benzerleri gördüm, 16 Temmuz son gün gözüküyor, hesaplı zaten bir iki takım alırım sanırım ☺️ Teşekkür ederim 🌸
beysenyil Sabi_yagmur müslin kumaşlar benim bildiğim kadarıyla bir kaç türü olan yumuşak kumaşlar canım , battaniye olanlar biraz sert olabiliyor ama yıkanınca hepsi yumuşak oluyor 💙
Havva Normal battaniyeniz de olsun ama Müslin battaniye çok işe yarıyor özellikle yazın lazım olan bir şey
beysenyil Havva müslin battaniye aldım canım, hastane çıkış seti giyimlerinde müslin kullanılıyor bazen onları merak etmiştik 😌
Ozgepoyrazaden Bende kısa kollu zıbınlar ve tulumlar aldım . 2 takım da uzun kollu aldım patiklilerden . İlk 1 hafta bebek vücut ısısını dengeleyemeyebilir diye pamuklu giydirip , sonra Müslinlere geçeceğim. Temmuz ortasında doğum yapacağım bu arada.