aselnannesi edauyanik Cinsiyet ogrenene kadar hep eksi aserdim ve kizim olucak diyordum oyle oldu cok sukur😂
Hacer26 Bol tuzlu erik yedim bugun, hic tatli çekmiyor canim, kizimiz olacak nasipse bizimde.Herkesin farkli.
Kbra_em edauyanik kız diyorlar ama bende aynı durumdayım :) tabak tabak zeytin yiyorum acı baharatlı şeyler canım istiyor.. Ama bi oğlum olucak nasipse..
Dilan9280 edauyanik turşu yiyiyorsanız bence kız bebeğiniz bende sizin gibiydim normalde de tuzu çok tüketen insanım ama turşu çok yiyen insan değildim ve hamile olunca turşu yetmezmiş gibi suyunu içmeye başladım bana hep kız dediler ve gerçekten de cinsiyetimiz kız ☺️
Ekose9 edauyanik aynı vallahi benimde öyle oldu turşunun suyunu içtim resmen oturup tuz kullanmayan ben tuza sardım ekimde nasipse oğluşum doğacak 💓
Dilan9280 Elvinimm benimde o şekilde turşu hayatta yemezdim suyunu içmeye başlamıştım tabi tansiyon fırlayınca artık dikat ediyorum benimde cinsiyeti kız 😌
Mucizemm0101 edauyanik aynı beni anlatıyorsun şuan tatlı manyağıydım hamile kaldığımdan beri tatlıdan tiksindim. Hep Ekşi acı tuzlu istiyorum 😋 11+4 üz. Geçen bende bununla alakalı post açtım cinsiyetle alakası yokmuş kızı da olan var oğlu da 😊
lily-11 edauyanik eğer aşerme sayılacaksa hamile olduğumu bilmeden deli gibi canım turşu çekti tabak tabak yedim suyunu içtim😅 kız bebeğe hamileyim(:)
HilalYlmz edauyanik inanır mısın hiç aklıma gelmiyor ne tatlı ne çikolata sadece meyve çok istiyo canım 😊
nuniturkmen edauyanik ilkim ve kız dünyalara değişmem biran önce sağ salim kucagıma alsam sabırsızlanıyorum bide yaşımda küçük benimle büyüyücek miniş kızım🥰 allah sizin çocuğunuzuda size bağışlasın allah eksikliğini his etirmesin bitanem♥️🤲🏻
civciv1520 edauyanik hamile olduğumu bilmiyordum ekşi istedi canım çok hemde. Hala da ekşi istiyorum oğlum olcak şükür 🧿💙 35 haftalık hamileyim 🧿🥰
edauyanik civciv1520 evet bende öğrenmeden önce bi gece kalkıp turşu yemiştim yarım kavanoz 😂😂 hala yerim severek bakalım yarın öğreneceğiz inşallah
edauyanik Gzmm14 evet bende aşırı tatlıcıyım normalde😂 şuan baharatlı cipsler baharatlı ne varsa tüketiyorum evde 😂 kızımın cipslerini yiyorum 🤫🤭