Esra_80 33+4 oldum gece bir yarısı birden krapm girdi 🙄nasıl bişeydir anlatamam ya ilk defa oldu öldüm öldüm🤦♀️ Neyden kaynaklı sizce kızlar nasıl geçiyor napmam gerek 🙄
Kubrakuckk Esra_80 Magnezyum içmeniz gerekiyor aslında doktorunuzun vermiş olması gerek kramplara kasilmalara Cook iyi geliyor sizi çok rahatlatır 🤗
YagmurAnnesi Esra_80 muz ve maden suyu iyi geliyor.. onun dışında kramp girdiği an eşinize söyleyin ayağınızdan itekleyerek bacağınızın oklava gibi düz olmasını sağlasın hemen düzeliyor
Busraca Uykudayken daha çok oluyor evet magnezyum eksikliğinden oluyormuş bende kullandım magnezyum hemen iyi geliyor son zamanlar fa çok artmıştı
mucizemmmmmmmm Esra_80 doktoruna şöyle yazar hemen zaten canım etkili bı ilac zaten krampları engelliyo zaten bnde kulaniyorum
Kubrakuckk Esra_80 Magnorm var suya koyulup içiliyor hap olanı değil çoğunlukla suda eritileni veriyor doktorlar aslında şimdiye kadar başlamış olman gerekiyordu ben 3. Aydan sonra başlamıştim canım 😒
Kubrakuckk Esra_80 Muhakka söyleyin ağrılarınız kramplariniz çok azalicak rahatliycaksiniz ☺️ Ben folik asit bıraktıktan sonra başlamıştim direk su an 38 haftamdayim büyük ihtimalle 39 a bıraktıracak doktorum