Yenianneadayi2208 Merhaba güzel anneler 🙋♀️ Gaziosmanpaşa civarında ikili test yaptırıp memnun kalan varsa öneride bulunabilir mi? Bir de fiyat bilgisi rica ediyorum.
Asyaayaz1 Küçükköy özel Asya hastanesine gidiyorum ben ikili test yaptırmadım gerçi ama fiyatı 190 tl..
Yenianneadayi2208 Asyaayaz1 çok teşekkür ederim, hastane cihazları yeni mi peki ve yapan doktor hakkında bilginiz var mı?
Asyaayaz1 Yenianneadayi2208 ikili test için kan alınıyor diye biliyorum makineyle bir bağlantısı olmaması gerekiyor cnm ama genel olarak makineleri gayet iyi detaylıya orda girmiştim rütin kontrollerimde orda genelde🌸
Yenianneadayi2208 Ilkayy 275 + muayene ücreti mi ödediniz peki? Bir de doktorunuzun ismini öğrenebilir miyim?
Yenianneadayi2208 Asyaayaz1 kan alınıp ultrasonla bakılıyor canım. Teşekkür ederim bilgilendirmen için 🌹
Ilkayy Yenianneadayi2208 evet bide muhane ücreti. Muhane 200 Burak özköse harika bi doktor randevuyu bile 2 hsfts önceden alıyorum cünkü bulamıyorum randevu çok dolu
Yenianneadayi2208 Ilkayy aa tamam hatırladım sizi Burak hoca yı araştırıyordum bende bir ara, konuşmuştuk sizinle 😊 sevindim bu bilgiyi alabildiğime çok teşekkür ederim 🙏
Yenianneadayi2208 Ilkayy 9+5 oldum canım.İçime sinen düzgün bir hastanede ve iyi bir doktora yaptırmak istiyorum bu tarz testleri. Zaman olmasına rağmen erkenden hem doktor hemde fiyat araştırayım dedim. 😊 Sizin kaç hafta oldu?
Ilkayy Yenianneadayi2208 allah kucağına almayı nasip etsin canım benim yarın allah izin verirse 16 haftalık olucak 4. Ayıma giriyorum. ☺️
Yenianneadayi2208 Ilkayy amin cümlemize nasip etsin inşallah canım 🙏 oy maşallah sizinki baya büyümüş cinsiyeti belli mi peki
Ilkayy Yenianneadayi2208 amin canım tahmini söyledi açmıyor bacaklarını. Bakalım yarın gidicez eğer açarsa bacaklarını kesinleştircez ☺️
Yenianneadayi2208 Ilkayy hadi inşallah yarın gösterir de ona göre ufaktan bişeyler bakmaya fikir edinmeye başlarsın 😊