Ilkayy Kızlar yarın allah izin verirse bebeğimi görmeye gidicem yarın tam 16 haftalık olucam doktor tahmini. Cinsiyet söyledi ama açmıyor bacaklarını. Ne yapmam lazım sadece çikolata yemem gerekli mi
zehranurr Ilkayy ben evde yedim gittim bir işe yaramadı gibi. Siz doktorun yanına girmeden biraz öncesinde yiyin isterseniz. Denemekte fayda var
Dilan9280 Ilkayy benim de 15 haftalıkken göstermemişti kendini🤦♀️ Bi sonraki ay gittiğimde öğrendik cinsiyetini☺️
Ilkayy zehranurr bakalım canım yok naptıysam kımıldamıyor elleri yüzünde bacakları cekmil yukarı doğru kapalı
YagmurAnnesi Ilkayy kızımda da oğlumda da vişne suyu ve çikolatalı gofret yedim randevudan yarım saat önce… ikisinde de işe yaradı. kızımı 13+5 de oğlumu 15 haftada öğrendim.
Bir_tospik_beklerken Ilkayy şöyle söyliyim doktorumun tavsiyesi üzerine benim bebeğim aşırı hareketlendi inşallah işine yarar. Yarım saat önce kahve, çikolata ve yarım saat 40 dakika kadar yürüyüş kesinlikle yerinde durmuyor 😊😊
Goksugul Ilkayy soğuk şeylerin tatlıdan daha etkili olduğunu duydum bi dondurma dene istersen canım 😂
Ilkayy Goksugul onuda denim bari. Gitmeden yarım saat önce kahve içim çikolata iyim giderken yolda da dondurma iyim artık hangisi yararsa 😂
Melike Ilkayy ayy aynı sorunn🥺 17+5 iz kız gibi diyor ama bacak arası kapalı kesin bir şey yine yok. Kapıdan girmeden çikolata da yedim ama 🤷🏻♀️
Ilkayy Melike banada kız diyor doktor ama kesin değil diyor bacaklarını açmadığı icin annemde edepli kız olcak diyor. Gül Gül öldük 😂
Melike Ilkayy Evet ya banada herkes kızsa utanır göstermez diyor bilemedik valla en son çare detaylı sanırım 🙊
Ilkayy Melike hayırlısı olsun artık sağlıklı olsunlarda hevesleniyor insna ufak tefek bişeyler almak işitiyorum daha erken ama insna alıp kenara koymak istiyor ☺️
Minigimyolda Ilkayy ben her hafta gitmeme rağmen 17. Haftada öğrenmiştim cinsiyeti ne çikolatalar yedim bana mısın demedi en son birşey yemeden gittiğimde gösterdi birazda bebeklerin keyflerine bakıyor
Melike Ilkayy Aynen öyle bekleyelim bakalım biraz daha. Rabbim sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin 💖