almadnuhro Merhaba arkadaşlar 36 haftalık hamileyim şuanda göğüslerimde ne bir şişlik ne bir ağrı var doğum sonrası hemen sütüm gelir mi diye merak ediyorum ve elektrikli göğüs pompası almıştım onu denemek istiyorum sizce bir sakıncası var mı dir?
meraklianne1 almadnuhro erken doğumu tetikler Doğumdan sonra dene pompanı nasılsa sende kalcak 😅😅 bende 34 haftalığım bende de süt akıntısı yok ama elbet gelir yani herkeste akıntıyla başlamıyo ya 😳😳
Aysun1983 almadnuhro doğal olarak sütün bu haftalarda gelmesi normal karşılanıyor doktorlar tarafında fakat bilerek yapmak doğru değil bence ilk gelen sarı sütün bebek için faydalı olduğu söyleniyor hastanede sağmam daha doğru olur
Minnosunannesiii Asyaayaz1 1 haftadır göğüslerimi hafif hafif sıkıyorum 🤣🤣🤣 ne Bi damla süt var ne de bebek geliyor 🤣 bugüne kadar hiç elleme dim erken doğuma sebep oluyor diye eee vakit doldu geleceği yok belki göğüsler tetikler dedim yok anacım oda olmuyor 🤣🤣🤣 şans yaa şimdi vaktinden önce yapsam kesin erken doğardı🤣
Lulemom Bence acele etmeyin. Sütün gelmesi için plasentanın sizden ayrılması gerekiyo. Bir de ilk gelen sarı süt bebek için çok önemliymiş. Boşuna harcamayın.
Asyaayaz1 Minnosunannesiii siz yinede yapmayın ne olur ne olmaz doktorlar kesinlikle önermiyor çünkü 🤭gelicek elbet sağlıkla gelsin inşallah🌸