Drya37 Merhaba kızlar suan 30 haftalık gebeyım uçak ile Seyehat düşünüyrz aranızda giden vrmı ucakta prosedür nasl işliyo
Lilasever Drya37 uçuş kuralları gereği rapor almanız gerekiyor yok ben uçtum sormadı diyen elbet çıkar ama alanda sorun yaşama ihtimaliniz var uçurmayabilirlerhavaalanında çalıştığım için söylüyorum
Kizannesii07000 Drya37 sunexpressle 31. Haftada yolculuk yaptım raporum vardi bosuna aldınız dediler 34. Haftada tekrar yapicam aradim sordum 35. Haftaya kadar gerekmiyor dediler
HtcByz Kapanmadan önce uçuş yaptık pegasus firmasında 36.haftaya kadar rapor istemeden uçuş gerçekleştiriyorlar, 32.hafta da uçup 34 e doğru döndük bizde sorun olmadı 🐥
miniginannesi9 HtcByz bende 35 gibi uçuş düşünüyorum da türk hava yolları istiyor, pegasusun sitesinde de 72 saat içinde doğum ihtimali yoktur tarzı bı rapordan bahsediyor sanki?
Polina- miniginannesi9 evet istiyorlar doktor nst ye bağlıyor 20 dakika boyunca en ufak sancıda vermiyor bir de rapor 🤦🏼♀️
HtcByz miniginannesi9 miniginannesi9 Vallahi biz 21 Nisan çarşamba günü İstanbuldan Adana’ya uçtuk 29 Nisanda da yasak geleceği son gün geri İstanbula döndük hiçbir belge sorulmadı, ben ama seyahat edeceğim zaman Uçak biletlerine göre hangi firmadan alacaksam müşteri hizmetlerini arayıp sordum 36.haftadan sonra yasak o haftaya kadar sorun yok deyince bir belge almadım. Farklı firmaları bilemem 🤷♀️
Drya37 Kizannesii07000 bazı kişilere 33 hatta dönüşte sorun yapmıslr bnde aradım sordum 35 haftaya kdr sorun yok denıldı
Kizannesii07000 Drya37 ay alsam mi almasam mi bilemedim bir rapor icinde özele gitmek istemiyorum devlette de sira yok aman bana 35. Haftaya kadar gerek yok dendi almazlarsa kıyameti koparırım 😂😂😂🙈
HtcByz Drya37 Doğrudur maskeli zaten her an, chekin yaparken de otomatik makineden değil gişeden yaparsanız aile olduğunuz için yan yana verirler koltuklarınızı, biz eşimle yan yanaydık 🍀
Drya37 Kizannesii07000 bnm normal kontrol vr allahtan hem oyle hem rapor alcm da var cnm kesn al bos gtme😅