Portakalgeliyor tugbaaltuner e bebeğin zıbınları da gayet güzel şimdi hakkını yememek lazım :) ben 6 al 5 öde kampanyasından yararlandım
Ozgepoyrazaden Hop burası benim konum 😂 Bir H&M çalışanı olarak hem oğlumun hem de yeni doğacak bebeğimin tüm kıyafetlerini H&M den aldım alıyorum . Yenidoğan ürünlerinin tümü %100 organik pamuktan üretiliyor . İndirimi beklerseniz indirimde waikikiden bile uygun şeyler bulabilirsiniz. Ama mağaza her zaman onlinedan daha uygun olur . Çevrenizde mağaza varsa mağazayı dolaşmanızı öneririm . Bir de çocuk bölümünde 3 al 2 öde bölümleri var . 14 yaşa kadar . Daha da uyguna geliyor .
Saree1 tugbaaltuner ben çoğunu Hm den aldım gerçekten çok güzel , çok tatlı kalıbı yumuşaklığı kalitesi
Ozgepoyrazaden Hadi buraya bir de not düşeyim , Haziran ayında H&M büyük sezon indirimi oluyor . Sık sık kontrol edin , çok uygun fiyatlı şeyler bulabilirsiniz . Normalde 100 lira olan şeyler 50 liraya düşer .
Sell90 tugbaaltuner benim alisverisimin 90% h&m den gayet kaliteli urunleri ve modelleride cok hos. Kendimede bir cok sey aldim su zamana kadar bir sorun yasamadim.