Nurcngel Çocuğumun hareketlerini vajinamda hissediyorum hisseden varmı ? Bide çoçuk aşağıda hissediyorum hep ? Benim gibi olanlar varmı? Yardımcı olurmusunuz
Babies16 Nurcngel ozellikle mesanede yani idrar kesesinde cok hossettim 20 li haftalar baslayinca simdi 26. Haftadayiz artik daha yukarlarda hissedyrm
babyboy1 Nurcngel bende şu son 2 3 gündür ki aşağıda hissediyorum eşim bile farkına vardı hep elini karnımı koyup sevdiği için diyor bu aşağdan tekmeliyor artık 😬 bide biz daha 23+4 haftalığız normal mı bu 🤔 siz kaç haftalıksınız ?
Betus93 babyboy1 bende 22+3 um kasiklarim karnim cok agriyo. Bebek asagi inmis. Asiri rahatsizlik veriyor
Nurrrr Nurcngel benim ikiz ondan snrm hala asağıdan hissediyorum çogunu 35+1 iz bazen sanki tokmakla rahim agzına vuruyor bebeğim 😄
mervegns Nurcngel 2 gündür benimde öyle 21 haftalık şuanda gittim doktora muane sonucunda rahim ağzı kısalığı 2.6 çıktı bakalım bugün belli olacak ne olacağı
mervegns Nurcngel alttan progestan fitil verdiler gönderdiler canım 1 gün yatirdilar hastanede Bebek çok hareketli olduğu için aşağı inmiş rahimle birlikte ondan olmuş