G_M_Z Kızlar daha önce de yazmıştım. Yumurtlama takibi yapmadım ve eşimle olan birlikteliğim yumurtlamaya denk geldi mi bilmiyorum açıkçası önceki adet dönemimden sonra ve yaklaşan adet dönemime yakın bir zamanda korunmasız ilişkiler oldu. Adetim 4 gün gecikti ve hala daha da olmadı. 3 gün gecikmeyle erken gebelik testi yaptım negatif çıktı. Kafam da çok karıştı böyle olup daha sonradan hamile olduğunu öğrenen var mı?
sumeyraballl G_M_Z erken gebelik testi adetten 1 2 gün önce yapılır adetten sonra değil adı üstnde erken diyo ama bn ona inanmyrm bende de yengem de de negatif çıktı ertesi gn normal gebelk testi yaptm pozitif çktı
Arzum1 G_M_Z en garantisi kan testi olur canım yada 1 hafta geciksin direk kadın doğuk doktoruna git görün bende böyle bişey yaşadım ama benim idrarda pozitifti regli olamamadım ama doktor kimyasal demişti
G_M_Z @Arzum1 ben de Şubat ayında yaşadım kimyasalı korkuyorum o yüzden biraz da ayağım gitmiyor sanırım hastaneye😕
Arzum1 G_M_Z bende şubata yaşadım canım doktor çok kızdı bana 1 hafta geçmeden test yapmayın die ama napalım dayanamıyoruz yapıyoruz
G_M_Z @sumeyraballl yani zaten bunu bilmeyen yoktur heralde canım. Hassas olduğu için kullandım ben çünkü gecikmeyle normal testte göremeyip erken gebelik testinde gören çok var burada da
Dilay24 Merhabalar, benim adetim 2 gün geçikmişti, normal gebelik testinde ikinci çizgi silik çıkmıştı. Yasaklar bitiyor, sağlık ocağında kan verin netleşir. Belki vardır, belki de stres vs yaptıysanız ondan da geçikmiş olabilir. Hayırlısı olsun 🌸
fidanhesenzade20 Dilay24 Regl olmama 1 hafta vardı test ettim ve pozitiv çıktı. sonra iki üç test tekrar ettim ve gorunmedi. Regl zamani geldi hatta 1 hafta geçti bir gün aralıkla iki tane test tekrar etdim ve pozitiv çıktı. Hani o termometre gibi olan testler varya kapaklı. Onlar daha iyiymiş diğer küçük olanlara nispeten. 20 gün keçti daha regl olmadım. ama bugün ağrım var ve kan geldi baya ama bu benim normal regl kanı değil o daha katı oluyodu. Dahada doktora gitmedim. Tahminimce eğer hamileysem 3.4 haftalık hamileyimdir. Ama bu kan neden bilmiyorum. Hem test konusunda sana cevap olsun. hemde kendi sorumu sormuş oldum kusura bakma
G_M_Z @Arzum1 ben adet günümde öğrenmiştim 🥲 ama insan merak ediyor nasıl test yapmadan duracağız ki. Geçen sene de Mayıs ayında düşük yaptım ben 14 haftalıkken. O yüzden bu sefer bekliyorum işte elimden geldiğince
Dilay24 fidanhesenzade20 cevap vermekle iyi yaptınız ama soruyu soran ben değilim. Sizinde netleşmesi için kan vermelisiniz. Dediğim gibi sağlık ocağında verebiliyorsunuz 2 güne çıkıyor sonucu. Eğer bebek varsa gelen kan yerleşme kanaması olabilir. Ya da düşük tehlikeniz olabilir. Benim de 5. Haftadan sonra ara ara kanamalarım oldu.Dediğiniz gibi adet kanı gibi değildi. Ara ara ve az az geldi. Doktorum iğne ve ilaç verdi. 1.5 ay tuvalet hariç hiç kalkmadım. Sizde hamile olup olmadığınız ilk önce bir kan testiyle sonra da kan değeriniz düzgün ilerliyor mu ona baktırmalısınız. Eğer hamileyseniz bu süreçte bol bol dinlenin. 🌸
G_M_Z @fidanhesenzade20 ne kusuru canım 🥰 inşallah bilen biri cevaplar sorunu. Ama bir doktora gitseydin iyi olurdu kimyasal gebelik yaşamış olabilirsin. Bir düşüp bir çıkabiliyor beta o döneme denk geldiyse o testlerin o şekilde çıkmış olabilir. Benim düşüşe geçmişken tekrar artmıştı sonra bi anda düşüp kanamam oldu zaten
fidanhesenzade20 Dilay24 Bugün kan testi verdim çok şükür hamileyim. iki gun sonra bidaha vericem normal ilerleyip ilerlemediyini anlamak icin. Çok teşekkür ederim sizlerede. Allah hepimize sağlıklı kucağımıza almayı nasip etsin.
Dilay24 fidanhesenzade20 merhabalar, çok sevindim. Rabbim sağlıkla kucağınıza almak nasip etsin sizinde inşallah. İnşallah ta güzel ilerler 😇❣️🧿