Nurtrky Dilarakyaa 89.8 ile hamile kaldım 25+2 deyim 87.5 kiloyum 14. Haftaya kadar bulantılar yüzünden kilo 5 kilo vermiştim
gullcannn Dilarakyaa 93 ile hamile kaldım. 17. Haftaya kadar bulantilar ve kusmalar ile 8 kilo verdim. Şuan 34+2haftalığız ve 4 kilo aldım. 89 kiloyum
Yesilay Bn 97 ile hamile kaldim 102 kiloyum suan zaten bebekte iri bn aalmadim suanlik bebek aliyor diyeytteyim hamile kalmadn kornizon igneler yedim ondan kilolu hamile kaldim
Dilarakyaa Busra2212 Sağlıkla kucaginiza alin insallah . Ideal kilo almissiniz herhangi bi diyet yaptinizmi
sinembst Ben 85 kiloyla hamile kaldım 4 kilo verdim ilk 3 ayda şuan 90 kiloyum ama gerçekten kilolu hamile olmak çok zormuş 28 haftalığım, ikinci çocuğum olursa kesinlikle zayıf hamile kalmayı düşünüyorum 😅
Busra2212 Dilarakyaa amin inşallah 🙏 hiç diyet yapmadım öyle dikkatte etmedim yediklerime daha fazla alıırım sanıyodum ama 10 kilo aldım bencede ideal zaten bebek 4100 kilo kalanda benim😁
Gzmm14 Dilarakyaa Diyet yapmıyorum canım ama dikkat ediyorum. Sabah kahvaltılarımı ve ara öğünlerimi güzelce yapıyorum. Tatlıyı önceden çoook sevmeme rağmen, hamileliğimin başından beri hiç yiyemiyorum. Belki de o yüzden çok almadım.
Emirinannesi34 Dilarakyaa 29.haftafda 1,5 kilo almışım 95 kiloydum, oda bebek suyu vsdir dedi doktor. Hiç kilo almamışsın sayıyorum dedi. Diyet falanda yapmadım hiç