Aysee333 Kızlar tüp bebekte gebelik hesabı neye göre yapılıyor son adet tarihim 18 Nisan transfer tarihim 5 mayıs ben şuan kaç haftalığım beta ya en dün baktırdım 578 Di yarın tekrar kan vericem kese tahminen ne zaman görülür acaba
Rjn5656 Aysee333 canım öncelikle hayırlı olsun sağ salim kucağına almayı nasip etsin Rabbim . bnde tüp bebek annesiym adet tarihine gore hesaplanıyor canım
Ftmklbk Aysee333 adet tarihini baza alacaksınız. Zaten ultrason ölçümlerine göre doktor da haftasını söyler. Haftası geri çıkarsa üzülmeyin, ilk basta öyle olması normal. Sonra sonra bebek toparlıyor öne bile geçiyor yani. Gözünüz aydın bu arada
Kimkibu Aysee333 hayırlısı olsun insallah saglıkla kucagınıza alırsınız😊 bende tüp bebek annesiyim🥰 35 haftalık🥰 son regl tarihinizden itibaren hesaplama yapılıyor yinede 😊 bizi hastane 6+4 te cagırmıstı o zaman gittik kese ve kalp atışını duyduk minik kızımızın😊 vajinal ultrasonla ama.. sanırım normal karından bakılırsa daha geç belli oluyor
havakcdl-48 Rjn5656 bende tüp Bebek annesiyim bende adet tarihine göre biliyorum sunku döllenme ve transfer günü belli geç döllenme gibi bir ihtimal yok sonuçta
havakcdl-48 Rjn5656 amin inşallah rabbim hepimizin yavrularına sağlıcakla kavuşmayı nasip etsin inşallah
Ftmklbk Aysee333 5+5 te gördük. Yoğun ve bi anda su gibi gelen kanama sonucu🙈🙈 kalp atışını da 6+5 te duyduk.
Buse_00 Eminim son qded tarihi canim sonra bebek bi büyüsün gelişsin ona göre ayarlarsın gene benim son aded tarihinden de 3 gun mu ne önde ben de o tarihi söylüyorum