Sukran- Merhaba hanimlar benim dogumum şuana kadar normal olacak diye gorunuyor ama tum olumsuzluklari düşünmek lazım Sezeryan doğumda estetikli veya estetiksiz dikiş diye bir kavram varmi daha önce konuyu tecrube eden veya arastiran var mi Teşekkür ederim
3MelekAnnesi3 Sukran- genelde artık estetik dikiş yapılıyor sonradan aldırma işlemi olmadan kendi eriyor lazer dikim sanırım devlette dahi öyle yapıyolar attık diye biliyorum
Aysun1983 Sukran- ilk doğumum 13 yıl önceydi o zaman da estetik dikiş yapılmıştı belli belirsiz gibi zaten ama artık dilme kalmadı diye biliyorum herkes estetik dikiş yapıyor sanki ama devleti bilemiyorum
Miranannesi Sukran- benim 2 gün önce estetikli oldu dikiş aldırma gibi bi derdin olmuyor ve ufacık çizik gibi duruyor
Alii Bnm 2 ci sezeryan doğumumda yapıştırma yaptılar amaliyatımı sadece 1 tane kenar kısmına dikiş yaptılar onuda 1 hafta sonra aldırdım
ikikuzuannesi_18-21_ Sukran- benim ilk doğumumda hastane hep estetik dikiş yaptığı işin estetik olmuştu ama her türlü iz kalıyor biraz ten yapısıyla alakalı bir durum sanırım.