maviscik77 Kızlar hazır kısıtlama kalkınca bu hafta içi de randevum var çıkmışken bebek arabası bakayım dedim , Ankara da bebek arabası bakacağım nereler var , bu hafta çözmem lazım günüm az kaldı 😏
3MelekAnnesi3 maviscik77 civil e bebek peki gibi magazalar var bildigim kadarıyla ben pek bebek alısveriş yapmadım oglumda da bunda da o yüzden bilgim yok 😊
Cimen_bebek maviscik77 Hangi semttesiniz. Ben gölbaşında oturuyorum ve bizim çarşıda Minicity bebek sitesi varya onun 3 katlı mağazası var, harika bir yer tavsiye ederim. Sitesini hep takip ediyordum ama 2 senedir oturduğum halde mağazasına yeni denk geldim ve çok sevindim 😊
BusraUras maviscik77 babymall e uğrayın mutlaka ankara da iseniz. Ankarada ki en uygun bebek mağazası orası diye biliyorum. Tabi avm lerde de var bir çok mağaza ama babymall de istediğiniz herşeyi bulabilirsiniz. İstanbul yolu üzerinde ve çukurambarda var.
maviscik77 Cimen_bebek çubukta oturuyorum ama hastanem etlikte olduğu için o taraflara merkeze yakın yerlere bakıcam