cevriye01 resimag.com/p1/45075801da67.jpeg 6 haftalık 5 günlük lütfen bizede tahmin yapar mısınız cok merak ediyoruz
Bebeksum cevriye01 6 haftalık bebek ultrasonda zor görünüyor cinsiyet tahmini imkansız olur beklemek zor ama yapacak bişey yok sabredeceğiz 🥰
Aysun1274 Ar2020 hayır söylemedi maalesef 🤦🏼♀️ Bir kız bir erkek sürekli değiştiriyor devlet hastanesi
Ar2020 Aysun1274 süründürüyor onlar ya bana 11+5 de tahmin etti değişebilir dedi erkek dedi ama 2 hafta sonra bakacağız
Aysun1274 Ar2020 bu resim arkadaşımın benim bi tane bile ultrason kağıdım yok 15 haftalık olduk cinsiyet de söylemedi
Sadece_anne Aysun1274 Ciddi misin bak o bile ikilenmde kalmış :) rabbim gonludekini hakkinizda hayirli eylesin
Sadece_anne Cicekkiz1 Canim 12 hafta sonrasinda anliyorum iyi kotu bundan birsey cikaramadim inan kusura bakma. Suan benim de o resimdeki gibi kendimkine bile tahmin yapamiyorum :)
Sadece_anne Cicekkiz1 Rica ederim canım 😊 şuan 13+1 ama son gittiğimde 11+2 idi 1 haftada geriden geliyor iste 10 haftalik falandi
Rozeri @Sadece_anne arkadaşımın ultrason fotosu var onun için tahminde bulunabilir msnz ☺️Çok merak ediyor doktor ona kesin bişey söylememiş