beyza1234 23+4 günlük hamileyim 21 ci haftada ufak ufak arada hissetmeye basladım 22 ci haftada dısardan görüncek kadar hareket etmeye baslamıstı 2 gündür hareket yok normal mi doktora gitmeli miyim çok panik oluyorum :((
Minigimyolda beyza1234 düzensiz olması normal ama içiniz rahat edecekse gidin tabiki benim üç gün hissetmedigimde oldu
2-prensesannesiii beyza1234 Eğer hiç hareket hissetmiyorsaniz hemen doktora gidin beklemenin anlamı yok. Sessiz bir odada bir takip edin çikolata falan yiyin karnınıza dokunun tepki yoksa gidin
kaderelmci beyza1234 bazen bebeğin pozisyonundan kaynaklı da az hissedebilirsin bazen benimde öyle hareketli oluyor ki canım bile acıyor ama basende o kadar sakin ve derinden vurma geliyor 25 haftalık hamileyim 17. Haftadan beri hissediyorum ama ara ara dediğim gibi
Alpays_Mommy Canim hic bi şekilde hareket hissetmiyorsa doktora git en azindan icin rahat olur. Tatli biseyler yiyip sol tarafına yatıp bekledin mi?
beyza1234 Alpays_Mommy evet çok belli belirsiz pıt pıtlıyo gibi ana okadar güçlü hareketlerden sonra garip geliyo
beyza1234 2-prensesannesiii gittik az önce çok şükür bi sorun yok yan yatmıs yeri geniş oldugu için hissetmemişiz
beyza1234 esila1987 evet erken benim 21 de ufak ufak baslar gibi oldu 24 e kadar hissedilmemesi normalmiş