Ikizdeniz Yarin yaptircam ama toz yada sisede hazir olanlar arasinda fark var mi acaba bilginiz var mi
lily-11 Ikizdeniz ben şişede olandan içtim hiç çarpmadı midem bulanmadı. Sağlık ocağında emzirme odasında oturarak içtim başımı oynatmadım ayağa kalkmadım belki onun da rtkisi vardır🤚🏽
Minigimyolda Ikizdeniz hastane toz şeklindeki glikozu suyla karıştırıp verdi iki bardak olarak içindeki glikoz miktarı aynı şişede olanlarla
gulsen_57 Ikizdeniz kutu kola gibi şişede olan daha gusel içimi diğeri biraz mide bulantısı yapıyor meyveli soda iciyomussun gibi tadı gusel ben eczaneden 10 tl almıştım cilekliydi 😊
Ikizdeniz dd34_ tamam canm sagol ben simdiden alcam da bi tozu varmis bide dedign gibi içecek halinde fark var mi merak ettim
Ikizdeniz Ayselirem bende yaptirmasam olmaz mi dedim doktoruma yaptir onemli dedi o yuzden yaptircam diger hamileligimde de yaptirdim bi sorun olmadi
Ekvatoral Ikizdeniz Toz olanı ben içerken çok zorlanmıştım. Gebelikten önce pcos için yaptırmıştı doktorum. Gebelikte gerek duymadılar ama arkadaşlar sıvı olanların daha içilebilir olduğunu söylüyorlar. Yurt dışında pasta şeklinde felan oluyormuş ☺️
Zezoli Ikizdeniz ben cam ve sakura da yaptırmıştım teneke kutu içerisindeydi elmalı. Tadı çok güzeldi meyveli gazoz gibi hiç çarpmadı. İkinci çocuğumda pet şişenin içine şeker katıp vermişlerdi berbattı. Zaten icemedim midem bulandı çıkarmıştım.
Ikizdeniz Zezoli bende diger hamileligimde tozdan ictim bi siseyi diktim ictim valla bildigin serbet gibi simdi sivisi farkli mi doye merak ettim degilmis herkes ondan iciyormus
mercimekkoftesi1 Bana da şerbet gibi bişey verdiler hastaneden, onu içtim ama herhangi bi yan etki yapmadı, tozu bilmiyorum hiç