Adaa8905 Kizlar ben uygulamayı indirdiğim de son adet tarihimi yazmıştım ama o ay hamile kalamadim bebeğim 11 haftalık görünüyor ama ben 6+4 onu nasıl duzelticez bebeğimin gelişimini ne kadarlık olduğunu göremiyorum bilen varsa yardımcı olabilir mi
Senayyalcin Adaa8905 daha fazlaya tıklayın ordan ayarlar ordan son adet tarihi gününü değiştirip yukarıdan kaydedin düzelecektir
Fatosef Adaa8905 alt kısımda daha fazla yazan kısma girin ayarlar seçeneğine girip bilgilerimi güncelle kısmından adet gününü değiştirebilirsiniz.
Gulsurmeli Adaa8905 Merhaba Canımız Annemiz, Daha Fazla Ayarlar Bilgilerimi Düzenle Bu adımları izleyerek bilgilerinizi güncelleyebilirsiniz. Keyifli Forumlar Dilerim. ♥️🌼
Busra1993 Bende bi soru sorayım diyelim ki günümden once dogum oldu bunu uygulamaya nasıl gircez yoksa 40 hafta olana kadar hergün bilgi vercek. Dogumdan sonrada gün gün bilgi oluyırmuşda dogum yaptım diye bi işaret göremedim bilgisi olan varmı
Cicilibicili Busra1993 doğum sonrası happy kids uygulamamız var annemiz onu indirip kullanabilirsiniz. Aynı bu uygulama gibi bebeğiniz olduğunda da yanınızdayız 🥰