MerveErdalKam Bebeğimiz için mzel sağlık sigortası yaptırmak istiyoruz sık sık hastane iskerimiz olucak yaptıran arkadaşlar var mı ? Ne kadara mal oldu hangi şirketi önerirsiniz
Sema166 MerveErdalKam Benim eşimin tamamlayıcı sağlık sigortası var bebeğimiz doğunca az bi ücret ödeyip onada yapacağız200 300 tl gibi bişeydi doğduğunda yapılıyor tabi yaptırmak mantıklı geliyor bana sürekli kontrolleri oluyor çünkü
aysgl24 MerveErdalKam bende yaptırmayı düşünüyorum işyerimden sağlık sigortam var Anadolu tamamlayıcı sağlık sigortası bebek doğduktan sonra 15.günü yaptırabiliyorum 580tl gbi bir fiyattı.
Deletedmom67 MerveErdalKam benim allıanz tamamlayıcım var cnm benden dolayı otomatikmen bebeğimde yararlancak.senelik 1 küsür veriyorum .
MerveErdalKam Eliffff yrn bi arkadasım koç allyans dan fiyat alıcak burdan faylaşırım 😀 bende teklif bekliyorum gidip konusucam da onlarıda paylaşırım
Esen Kendinize yaptırmanız durumunda bebekte otomatik olarak faydalanacaktır ben öyle yaptırmanızı tavsiye ederim birde yatarak mi ayakta mi yoksa ikisi mi çok farkediyor
MerveErdalKam Esen direk bebeğe yapsalar daha uygun olur belki diye düşünmüştüm 🤣 bence anne üzerinde. Dahil ekmekte extraya giriyodur diye düşünüyorum. Sizin hangi sigorta memnunmusunuz ne kadar bi ücreti var
Esen MerveErdalKam aslında size yapılması durumunda bebeğe çok cuzi bir miktar ödeyerek sahip oluyorsunuz daha mantikli oluyor bizim yok ben dogum icin istemiştim ama geç kaldim biz teklif almıştık bikac firmadan hangi sigorta daha hesaplı şuan hatırlamıyorum
aysgl24 Eliffff aynen cnm ama şu şekilde anne veya baba sigortalı olursa çocuk daha uygun fiyata geliyor.tek çocuğa nekadar bilemiyorum bu bnm üzerimden sigorta fiyatı istersen 5taksit yapıyorlardı
MerveErdalKam Şimdi acıbadem sigorta aradı premuture olduğu için taburcu olduğunda daha net bi fiyat verebilirim dedi ama iste acıbadem koç gibi büyük hastaneleride kapdayan bi sigorta yaparsak limitsiz gibi bi paket olursa yıllık 5 bini bulur dedi yatakda ve yatarakda sinirsizmiş öyle soylediler tabırcu olduğunda epikrizle daha net bi şekilde konusucaz
Eliffff aysgl24 benim acıbadem sigortam var şirketin yaptığı.ve gerçekten çok rahat ediyorum.hamileliğimin başından beri 1lira ödemedim.muhasebe ile bi konuşayım bende 500civarı bişeyse çok iyi yani