Mere Kizlar sabah ilk idrar yaptigim test silik cizgi simdi tekrar yaptim bir sey cikmadi hangisi dogru bilemedim
buglemmom99 Mere sabah ilk idrar test icin en etkilisi Öğlen yaptığınızda geçerli ben iki gebeliğimde de öğlen öylesine yaptım silik çizgi çıktı çama hemen idrarı döktüğümüz anda 10-15sn içinde çizgi çıkması lazım
Nalinnn Mere Mere testlerde tanışma payı olabiliyor bence en iyisi kan testi yapmak yarın aile hekimlikleri açılıyor zaten
Mere buglemmom99 silik cizgi cikti suan ilk ciktigindan daha koyu gozukuyor mesela ama simdi yaptigimda cizgi goremiyorum
Nalinnn Mere ben hamileyken bile yaptığımda çizgi çıkmamıştı ama daha tegl günümecardı bu testler regl 3 4 gün geçtiği zaman net sonuç veriyor regl tarihiniz geç ti mi
Mere Nalinnn regli tarihim geceli cok oldu gec yumurtlama gordum ben de ama 10 mlU ölcen testler bunlar yani predictorle ayni
Firstlady Mere valla goruyorum ben. Ikincide neden yok🤔 biraz bekleyin. Aslinda ilk idrarla yapildikda dogru sonuc veriyor. Bence hamilesin canim