Drkveannesi 36 haftalık olduk daha önce de yazmıştım erken Doğum riskinden yatışım yapıldı diye hastane den çıktık bi hafta olmadı bugün öğlen lekelenmem başladı hastaneye geldik 2 cm açılma varmış sancılarım çok yüksek yatış yapıldı .. şuan hastane odasında sürekli hareket halindeydim ebe normal Doğuma çok müsaitsen diyo ama açılmam ilerlelemiyo sadece rahim incelmiş .. Açılmayı kolaylaştırcak bildiğiniz bişey var mı .. Gelmeden duş aldım az önce tekrar aldım sürekli yürüyorum bide plates topunun üzerinde belimi çeviriyorum .. Sizin bi tavsiyeniz var mı sabaha kadar açılma olmassa sabah suni sancı verilecek normal Doğum için oda olmassa en son sezeryan dedi doktor .. dua edin nolur 🙏🏻🙏🏻
minikyuregim Drkveannesi canim hurma ye ya fettah çek. fettah tüm kapıları açan demek Allah'ın sıfatıdır. allahtan yardim iste bebeginle iletişim kur. şu saatten sonra bisey yeyip icmek pek fayda etmez ama yinede hurma ye.
Ardanyal Drkveannesi Rabbim hayırlı kolay doğum nasib etsin. Yere çömelin ve tektar kalkın onun faydası olur inşallah... birde ahudud çayı fayda ediyor. Ebenize ve doktorunuza sorun isterseniz