milena11 busrabyrm97 ateş ölçerimiz evde vardı ondan yazmadım 😅 malum covid dönemi kendimize almıştık
milena11 busrabyrm97 ev ısısı çok düşük olmuyor bence bu liste kış bebeğinede uyar ekstra yelek hırayı bol tutabilirsiniz.
milena11 [silindi] çok mantıklı doğru diyorsunuz. Ben yara olmasın yeter diye dğşündğm akmasını falan hiç hesaba katmadım almak lazım mutlaka
[silindi] milena11 evet, az da olsa çok da olsa bir memeden emzirirken diğerinden sızıntı oluyor. Kıyafetler ıslanmaması için ped ya da kalkan şart 🌿
Zeynep0886 milena11 ben lansinohun göğüs pedini kullandım çift taraftan yapışıyor emiciliği de güzel tavsiye ederim
Semy milena11 valla ben daha 11+5im 😃 ne alınır ne alınmaz inanın karman corman kafam ama bana güzel bi fikir oldu teşekkürler 🌸
milena11 Semy valla o yüzden yaptım listeyi her kafadan bir ses çıkıyor. Herşey pahalı o yüzden planlamayı biran önce yapmak lazım. Yoksa çok eksik kalıyor🙈 ben 12. Haftada öğrendim cinsiyeti başladım hemen hazırlıklara
Semy milena11 ben daha öğrenemedim 22 si igibi ikili teste gideceğim belki bir umut söyler diyorum. Ondan sonra yaptığınız listeye göre başlarım ufak ufak :) bir anda yapalım diyince maddiyat yetmeyebilir 😇
MDT milena11 owli uyku tulumu hakkında ne düşünüyorsunuz. Ben yorumlarına baktım genelde ayına göre çok küçük boyutlarda olduğunu yazmışlar. O yüzden küçük bir şey alıp bir ay kullanmaktan korkuyorum. Siz kaç aylık aldınız ve sizce küçük mü
milena11 MDT ben size aldıpımın linkini atayım yenidoğan dan başlayıp 3buçk yaşa kadar kullanılıyor benim aldığım.