34_21_23 Dün geceden beri bebeğimin hareketlerinde azlık farkettim. Sabah kalktım yine aynı hastaneye koştum. Nst ye bağlandım hareketsizlik var şuan serum bağladılar. Stres bastı dua edin ve başına gelen var mı
Arin31 34_21_23 çok geçmiş olsun bende 36 haftalık hamileyim durumdan haberdar edin lütfen stres yapmayın birşey yoktur inşallah 🤲
34_21_23 Arin31 hastanedeyim hala serum aldım hareketleri tekrar nst ile kontrol edilecek. Kasılmalarım alttan giren keskin ağrım var düzensiz sancı. Şuan kontrol altındayım korkulacak bitşey yok dendi bekliyorum 🤷🏻♀️
34_21_23 Momsalpzey denedim dün akşamdan beri kızımın normal hareket düzenini bildiğim için bi terslik olduğunu anladım. Tahin pekmez bal yedim olmadı üstüne birde çikolata yedim yine aynı olunca hastaneye geldim nste de de hareket çıkmayınca serum bağlandı şuan tekrar nst ye bağlandım kontrol altındayım yatış verebilirlermiş
civciv1520 Benimde 35 te hareketler az salı günü kontrole gitcem nasipse Allah sağ salim bizlere bağışlasin inşallah evlatlarimizi 🤲
34_21_23 civciv1520 amin inşallah sizinde bebeğiniz sağ Salim doğsun. Çok şükür biraz hareketlendi normale dönüyor galiba 🙏🏻 Evime giderim inşallah