Hilalkorkmaz Kızlar bebeğimin cinsiyeti erkek isim konusunda çok kararsızız kız olsaydı Eylül olacaktı ama suan erkekte zorlanıyoruz aklımda Burak var ama eşim istemiyor arkadaşı varmış Burak adında hiç sevmezmiş falan filan diyor 😄 bende göktuğ dedim sizce nasıl benim hoşuma gitti
Dareyn Hilalkorkmaz İsim konusu bekarken çok kolaydı 😂 Ohooo ne var cağnıııımmmmmm bir sürü isim var deyip geçerdim. Amaa iş başa düşünce isim bulamıyoruz 🤦♀️ Nasıl bir isim arayışı içinde olduğunuz önemli. Ben daha çok dini ve anlamlı isimler aradım. Ömer Hamza Muhammed gibi. Oğlumun iki ismi var ilki ine de Muhammed koyduk mesela 💐🥰
WmonallissA Hilalkorkmaz güzel ama içinde ğ olan isimleri pek sevmiyorum ben, söylerken yarım kalıyor gibi oluyor, tabi bu benim kendi düşüncem, içinize sindiyse hiç kimseden etkilenmeyin derim😇biz Aras Ege koyduk belki fikir olur☺️
Hilalkorkmaz Dareyn aslında Ömer asaf çok isterdim eşiminde adı Ömer kabul etmedi biraz da ismi taşımak ve saygı duymak gerektiğini düşünüyorum ağır isimleri o yüzden tercih etmiyorum sahabe isimlerinede bakıyorum ama çevremizde çok var gerçekten dini isimler bende eşime musab koyalım dedim istemedi biraz daha modern olmasından yana herhalde çünkü aklında Aras ayaz poyraz falan var
Minnakkannesi Hilalkorkmaz göktuğ Göktürk Alpaslan Metehan Ali Asaf erkeklerde çok severim bana heybetli geliyor kendimde çok istedim koymayı ama biz baba adlarını koymamız gerekti koyamadık ☺️
Gokce_21 Hilalkorkmaz Arkadasımın 3 oğlu var,isimleri çok hosuma gıdıyor.Hem öz türkçe isimler,kulağada hoş gelıyor,tavsıye ederim. Kutluhan Kutay Kubilay
Cerenn1654 Hilalkorkmaz soyismininiz korkmaz galiba burda arkadaslar.cesur ismi nasil diye post aciyolardi.eşinize bir danisin isterseniz Cesur Korkmaz nasil olur.belki begenirsin cesur ismini
Sibell34 Cerenn1654 aynen.sizinde dediginiz gibi cesur olabilir.anne ve baba begenirse tabi cesur korkmaz olurmu annesi