LivaLiva Kızalr ben hastane de çekim için lohusa gecelik bakıyorum ama hep dantel hep bilindik şeyler değişik birşey olsun istiyorum eğer bulanlar varsa bi yardımcı olur mu 😊 lyn devon da buldum çok hoş ama tükenmiş ve gelmicekmiş bir daha onun gibi tüllü filan olsun istiyorum yardımlarınızı bekliyorum
Gzmkyaugr LivaLiva çok haklısın 1 ay bende baktım hep bilindik saçma şeyler istediğim gibisini bulamadım ve en sonunda aldım birtane ama yine istediğim gibi olmadı 😒
bynduru LivaLiva senin begendigin modele baktim cok guzelmis gelinlik gibi💞💞ama bulabilir misin bilmiyorum.kolay gelsin
bynduru canim ben bugun aldim eros marka yazarsan internete bulursun pijama da gecelikte sabahlikta tül kollarinda var gogus bolgesi drapeli
LivaLiva bynduru eğer istediğim gibi bulamazsam en son çarem bende o modeli beğendim 🙏 onu alıcam artık ama su beğendiğimi diktirsem mi diye düşünüyorum ama artık çok ağırlaştım ve Antalya’nın sıcağı çekilmiyor uğraşmak istemiyorum napcam bakalım
Werwe Eminonunde havuzluhanda bir milyon ceşit var eger ist daysan gidin bn geven hafta iki takımı 80 e aldım indrmdeymş havuzlu han cok guzel bi yer gercekten
LivaLiva Werwe maalesef antalyadayım burda da bi yer var ama gene hiç yoktan iyidir deyip bi model sordum 350 tl demesin mi o kadar vermem açıkcası
LivaLiva bynduru evet bende çok beğenmiştim ama maalesef hiç bir yerde yok heryerde hep aynı modeller var 😔 bir daha da gelmicekmiş o model 😔
Werwe LivaLiva bir sayfada grmstum bayan duz kohusa takımı almış kndisi terziye dantel diktrmilti volenli yptrmstı