Gizemis Kızlar merhaba birşeyi merak ediyorum. Aile hekimliğindeki hemşireler kalp atışını dinleyebiliyorlarmı. Yani gitsek dinleyebilirmiyiz? Kaçıncı haftadan sonra mümkün eğer oluyorsa?
Esra_42gunindi Gizemis yanlış hatırlamıyorsam 6. Haftada dinlenebiliyor. 29. Haftamda bebeğimin hareketlerini hissetmemiştim bi kaç gün ilk sağlık ocağına gittim dinlemiştim orda
Bittercikolata Gizemis Aile hekiminde küçük bı cihazla kalp atışı dinleniyor. En erken zaman dinlediği konusunda bilgim yok ama ben ilk 22. Haftamda sağlık ocağında dinledim
kucuktosbik27 Gizemis eğer sağlık ocağında aletleri varsa dinliyorlar canım ama her sağlık ocağında yok malesef genelde 7. Haftada kalp atışı oluşmuş oluyor ama geç döllenmeyle 8 ide buluyor beta değerin 1000 i geçmişse kese oluşuyor daha sonrada bebek oluşuyor
ratatosk Gizemis ellerindeki cihaz telsiz gibi bişi olduğu için genelde 20. Hafta itibari ile çağrıyorlar. Kayıt açtırdıysanız eğer zamanı geldiğinde çağırırlar.
Pelin__1 Gizemis 20.haftadan sonra dinleyebiliyorlar ama alet çok basit bir alet bazen kalp atışı olsa bişe duyamadıkları oluyor