selma_kucukkurt kizlar alt tarafa agda yapmak zararlimi ilk defa alcam bisey olur mu bebege yada bi sikinti cikar mi…?🤔😊
birbilinmez selma_kucukkurt hep ağda yaptım ben daha texnix oluyot zaten kremler vs kimyasal dan ötürü önerilmiyor
gulsen_57 selma_kucukkurt 37+2 Hala ağda yapıyorum kalanları da makina ile topluyorum malum heryeri görmek biraz zor oluyor bence bi sakıncası yok sadece tüy dökücü krem önermiyorlar 👍😊
selma_kucukkurt merii10 ilk defa olcak ama jiletle de hemen cikti icin zor oluyo agda hemen cikarmiyo.bildim kadariyla ama arastiririm gine teşekkürler.
merii10 selma_kucukkurt tabiki Agdada çok çok rahat edersiniz ama dediğim gibi canınız çok acıdıgı için kasılmaya sebep olablr doktorunuza sorabilirseniz daha iyi olur
seyram Meleekdincc eldiveni bende duymuştum birkaç hafta sonra Bi deneyeceğim ağdayla da uğraşmak istemiyorum pek açıkcası tertemiz en azından elindivenle yapışkansız falan 🙊 ama çok da acır napalım 🤕🙄
Oozgn selma_kucukkurt 30 yaşıma geldim hiç ne jilet sürdüm ne tüy dökücü nede kuaföre gittim. Genç kızken ağda yapıyordum şimdi bulaşıyor falan zor geliyor eldiven kullanıyorum yapışma bozulma derdi yok. Yapabildiğim yerleri epilasyon cihazı ile yapıyorum
selma_kucukkurt Oozgn masallah size ne guzel hamilelikte zor oluyo baya cunku göbekten dolayi bide doguma denk gelmesi en cok korktum şey .
Oozgn selma_kucukkurt aynen benimde korkulu rüyam ilk dogumumda temizdim 2 gün önce yapmıştım aniden açılmayla doğuma girdim şimdi de herşey yolunda gider inşallah 🤲 hormonlar tavan olduğu için çok sık çıkıyor
selma_kucukkurt Oozgn aynen cok katiliyorum size benim ilk dogumum olcak ve nasil olcak ya ona denk gelirse falan diye dusun düşün insallah olmaz 🤔😅