gozdegeoglum fk54 öyle walla cnm bnm cekecez bunlar kardeş yıqen ama ben oluyorum sımdıden başladı yaaa doqunca ne olacak Allah kerım yanı 😌😌
fk54 gozdegeoglum Napalım saglık olsun da bir sekilde ustesınden gelicez eşim bebeğe bakacak ben oglana oyle anlastık cunküü ben elimi cekersem içine kapanır die korkuyorum
fk54 gozdegeoglum ayy keske hemen soyle eseydin ben 4 ayımda soyledım cunku sınavları vardı takmasın die cok bir kıskanclık belirtisi yoktu fakat azda olsa var başladı yavas yavas
gozdegeoglum fk54 benımkı oda da oynuyordu konuşmalarımızı duymuş kardesım olacak söyle böyle kaldı sımdıde çok sewdıqını söylüyor ama o söylerken ben bıtıyorum yaptıklarına 🤕🤕🤗🤗
gozdegeoglum fk54 aynen dıkkat etmek lazım bıde herşey kadınlarda 😱😱offff kadınların halı ne olacak ya
fk54 Aniakbulut Aniakbulut az kalmışş canım son gunlerinde. Bol bol gezzzz sona birazda yaklasınca pek olmuypr
1987gokce fk54 valla herseyi hazır dedikçe eksik çıkıyor 😊 bi de hediyeler vs hep bir çamaşır çıkıyor napcaz bilmiyorum 😁
Buketar fk54 aynı günmüşüz ilk defa forumda böyle biriyle denk geldim🤗 bakalım günlerinde mi gelecek bebişlerimiz mutlaka haberleşmek isterim😄😄 cinsiyet ne?
uleErenTozkoparan Sezeryana 13 ☺️Sağlıklı gelsinler inşaAllah zaman geçmiyo geçtikçe nefesim kesiliyo ☺️Heyecan korku duygu patlaması hepsi biarada 😊