fk54 Merve1996 hangi saaatlerde kımıltı varsa o saatlerde uyanık olurmus diyorlar bilmem ama benımde gecee hep bir tempo halinde merak edıyorum orda ne yaptını 34 haftadan sonra dahada gümlemeler başlıyor 37 de tavann 😁❤️😁
Benvebebgim 19 🙈🤗😍 ve hc bi belrti sancı yok normal dogm pozsynndayz norml dogm olck inşllh ama hala doktrm alttn muayne etmdi 🙄
fk54 Benvebebgim bazıları ultrosonda anlıyormus allatan etmeye gerek kalmıyormus die duymustum belkı son anlarda yapar bazı hamişler örnek ben anlttan edince normalden vazgecıyor
fk54 EsraElms rabbim kolaylık veriyor canım bol bol dua et bende korku cok yasadım cok hastalıklar altlattım ama cok hamd olsun rabbime uykusuzluk dısında suan cok iyim
fk54 Geencanne hiç belli olmaz bir bakmısıın bu gece kapıyı calmış allah kolay doğum versın her duruma hazırlıklı ol allah yardımcın olsun canım
fk54 Elif4434 bende oyle idim ama cok sukur son gunler hariç zaman kosmaca gidiyor ha bayram ha ramazan ha kont derken 8 dustuk 😁❤️😁😁
fk54 gozdegeoglum canım ben 252 gun nasıl gectı anlamadım sende oyle olacaksın ama 8 gun gecmıyorrrr sabırsızlık tavan gece 12 olup safak bir atıo yuzumde guller acıyor 😁😁 rabbim saglıkla kucagına almayı nasipmetsin
gozdegeoglum fk54 hadı ınsALLAH yaaaaa beklıyorum zaten bnm ıkıncı bebısım oqlusumda benı bunaltıyor anne kardesım bana bir şey dedımı benı tanıyor demı eqe abım dıyor demı ayyyyyyyy 😀😀😀😀😀qecsın 249 qun yaaaaaa
fk54 Ilaydakose canım allah yardımcın olsun eabbim kolay doğum nasip etsin ha sezeryan ha normal saglıklı olsun hiç üzülme her cocuk donecek normal gelecek die bir durum yok allah saglık versın bebeklerimize nasıl olduğu önemli değil ❤️❤️❤️
Ilaydakose fk54 Sanada Rabbim yardımcı olsun canım benim bir avazda inşallah sağlıkla alalım bebeklerimizi kucağımıza ❤❤
fk54 Leylakaya42 bende kusma bas donmesi bel ahrısı baş agrısı kasılma baskı hepsi mevcut sabırla oğlumu bekliyorum allah ğüç versin hepimiz suanda yeni ıkı gundur uyusmaa var
fk54 DnHazrlklar inşallah oda olacak canım sayılı gunler hep gecıyor rabbim dert vermesın saglıcakla gelsınler