fk54 Merveozcelikcckl Bende bahcelerdeyim yatsam yatamıyorum ayakta kalamıyorum az kaldı sabırrrr ❤️❤️❤️
fk54 Ikinciyibekliyorum ay inşallah kıskanclık yapmaz cok sever kardeşini sizede allah kolaylık versın onunda yası kucuk 🤭🤭
Ikinciyibekliyorum fk54 valla şimdi cok heycanlı sabırsız meraklı ama kıskanmaz yapmaz diyemem yaşayıp gorecegiz 😍 evet oda kucuk daha bebek gözümde 💕
Hanif fk54 ayyyy maşallah çok az kalmış sağlıklı bir şekilde kucağınıza alın inşallah 🤲🏻 Bizim de 59 günümiz kaldı kızımla 💕🤰🏻
fk54 Hanif allah sizede onada saglık sıhat verısn inşallah bir an önce kavusuruz beklenen tarihler hızla gelsin 😁😁❤️
fk54 Ikinciyibekliyorum Evet cok zor olcak ben bile suan bir dusundum ama rabbim kolaylığını verir allah yardımcınız ve yardımcımız olsun inşallah
Hanif fk54 bazen diyorum bian önce doğsun sonra hemen pişman olup zamanında doğsun diyorum ama o kadar sabırsızım ki insan görmeden nasıl aşık olurun kanıtı mucilerimiz 🌸❤️🤰🏻🤱
Ikinciyibekliyorum fk54 âmin insallah 🙏 ben inanıyorum herşey daha güzel olacak zor yani olur elbette ama olsun herseye değer yeterki sağlıkları yerinde olsun 💕😍
fk54 EsraElms az kalmış ama son günler hiç geçmiyor iki iki saymak istiyorsun 😁😁❤️ Sağlıkla gelsin yavrunuz
fk54 Ikinciyibekliyorum amin inşallah rabbim hayırlı evlat versın herseyın bir güzelliği ve zorlugu var tabiki
Esesli Naz1905 buraya kadar baktım diyecektim ki en çok benim var 98 gün 🤣🤣🤣 bunu görünce benden çokmuş en iyisi susayım dedim 🤣🤣