ElifLeyla Defne28 evet aslında hazırlayacaktım ama o kadar çok dişim ağrıyor ki halsiz kalıyorum bugün yarın hazır edecem inşallah 🤲🏻 Tabi ki inşallah üstesinden geliriz🥰
gullcannn Defne28 Bizimde 40. Haftayi doldurursa son 40 bakalım. Heyecanlıyım çarşamba randevum var ne durumda merak ediyorum. 2 hafta önden gidiyor oğlum. 40ı doldururmu normal doğuma engel kilosu artiyormu kafamda birsürü soru
Krizantem_ Defne28 Bizde 36+2yiz günler geçmiyor gibi geliyor bir an önce dogsun istiyorum 😄 sağlıkla gelsin inşallah yavrularimiz🤲💗💙
Madi Defne28 genetik 😀su ,boşluk yok boy ve karın çevresi 2 hafta önde iri bebek olduğu için normal dedi 34 haftada gitmiştim bpd 9.4 çıktı 10 kadar normal doğum olur
Mzl_o Defne28 aynı zamana denk geliyoruz sanırım son 31 gün ben bir aydır her akşam doğuruyorum Rabbim sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin inşallah
Haticekuce Benimde 15 ile 20 Haziran arası dedi doktorum hayırlısıyla gelsinler ben coookk korkuyorum. Rabbim kolay doğumlar nasip etsin inseallahh 🤲
Arifcaninannesi eminerol cnm bende 32+4 doktorum 23 haziran dedi seninki neden boyle erken benimde ikimci gebelik hatta oglum ve esim ayin 15 inde dogduklari icin esimde 15 haziran cok istedi ama olmadi
Smyra- Defne28 benimde 31 günüm kaldı fakat bebeğim geride geliyormuş 😊vallahi inanırmısın hiç ama hiç düşünmüyorum çok rahat bir kapasitem var 😅zaten su gelmeden önce nişan geliyormuş aman su da gelsin rahat ol bebeğin de rahat gelsin ilk gebeliğim çok düşünürsem korkarım bu yüzden hiç düşünmüyorum 😁😊😇🥰🥰sağlıkla gelsinler bebişler
BuglemSultan Son 18 gün. Temizlik yapmadım daha eve tek düşündüğüm şey bu. Şu evi bi temizlesem o zaman hemen gelebilir. Heyecan da var doğumdan korkmuyorum ama hastaneye gittiğimde korkabilirim 😂her tuvalete gittiğimde nişana bakıyorum. Kafalar karışık 😂😂😂
Betl Defne28 3 sene kızım Haziran’da doğmuştu bu postları her gördüğümde sizin gibi bende heyecan yapıyorum inşallah Allah’ın izniyle bir avazda doğum nasip etsin 🌝🌝
Hellolo En son 10 Haziran gözüküyordu ultrasonda sabırsızlıkla bekliyoruz bakalım herşeyimiz ütülendi ama çantaya yerleştiremedim daha annem gelecek yarın onunla ypcaz kısmetse
Girlsmomm Hellolo bende çantaya yerleştirmedim yarın yapmayı düşünüyorum 10 Haziran da eltimin kızının Doğum günü korkuyorum o zamana denk gelecek diye en son 15 Haziran gösteriyor konuşmuyoruz alt katımda oturuyor 😂inş korktuğum başıma gelmez
Hellolo Girlsmomm 😂😂 gelmez inşallah benim ilk doğum korkuyorum ya birde ödemim var sorma hiç yarın azıcık temizlik yapcam belki iyi gelir 38 de olsa pıt diye süper olur 😄
Girlsmomm Hellolo benim de ilk doğum olacak tüp bebek inş 38 de benim de gelir son zamanlar çok zor oluyor en son Dr 39 a kadar bekler fazla beklemez benim Dr bende ödem olmadı şükür fazla kilo almadım tuzlu da yeme fazla geçer ödemin bol bol yürü ben yarın başlayacam yürüyüşe normal doğum olsun diye