Sukran53 24+1 deyiz Ara ara karnimda sanki sertlesme oluyor sizde de oluyor mu bu ? Siskinlik hssi gibi bzn gaz oluyor anliyorum gazdan dolayi oldugunu.. bznde ara ara sertlesiyo gibi geliyo bana geciyo sonra
Hanif Sukran53 Bebek döndüğü zamanlar da da sertleşme olabilir derdi doktorum ama biz 31. Haftadayız.
Denis19 Sukran53 canım sürekli olmuyorsa sıkıntı yoktur bebek toplanması benim de oluyo aynı haftadayız ama magnezyum kullan sor doktoruna ben kullaniyorum
Sukran53 Hanif bilmiyorum sanki bebek donuyor gibi degisik kayinvalidemde oyle dedi ama korkuda var icimde
Deletedmom15257 Hanif aynen cnm fark ettim bende bebek sertleştikten sonra hem hareket ediyo hemde yeri degisiyo 😂
Hanif Sukran53 yani senin haftanla aynı değiliz canım o yüzden yorum yapamıcam inşallah önemli bir durum yoktur. 🤲🏻
Sukran53 Denis19 aile hekiminden alabilir miyim bunu ? Randevu gunume de cok var 10 gun gecti diger randevunun ustundende
Denis19 Sukran53 canım kendi doktorundan alman daha iyi olur arayıp yazmalarını isteyebilirsin gitmene gerek yok
Hanif Deletedmom15257 aynen canım bizim kız 26. Haftadayım duruyordu 31. Hafta da gittiğimiz de normal Doğum pozisyonuna dönmüş ama doktorum daha pozisyon değiştirebilir dedi ☺️ İki üç kere de sertleşme olmuştu demek ki o ara dönmüş 😍
Deletedmom15257 Hanif ya zaten bebegin aşağıya vurması çok iyi hiç değilse doğum pozisyonuna girmiyor
Sukran53 Denis19 yarin gidicem bakalm hem muayene olurum hemde yazmasini isterim icimde rahat etms olur insallah normaldir ssertlesme
Denis19 Sukran53 bana normal demisti rahim kendini doğuma hazırlıyor demisti bebek o ara çok toplanıyordu şimdi öyle çok yok şükürler olsun
BarBeyzazer Bende 24+2 ikizlere hamileyim çok ayakta kalınca sertleşiyor oturup ayaklarımı uzatınca geçiyor fazla ayakta kalmayın
Sukran53 BarBeyzazer evet bazn bndede oluyor ayakta kaldigim zaman genelde hep dinlenir pozisyondaym ama bilmiyorum baslarda cok kafama takmadm son zamanlarda takilir oldu
Edaaaaa Sukran53 25+3 hftaligz ewt gcti cnim doktrdn mgnzyum istedm 2 gun kullndm sdce pek fydasi olmdi braktm kndilignden gcti skur